Skip to content

Audi Q4 e-tron

Hopp raskt til:

Romslig familiebil. Elektrisk og miljøvennlig. Velger du Audi Q4 e-tron kan du forvente alt dette. Elbilen har smarte løsninger for lading både hjemme og på veien, og den gir deg praktisk mobilitet med et velkjent Audi design. 


Audi Q4 e-tron

Audi Q4 e-tron en elbil for familien

Audi Q4 e-tron er en bil for hele familien, med plass til alt du trenger, og mer. Modellen kommer i tre forskjellige versjoner, og det er blant annet batteripakkene og motorenes kraftighet som skiller dem fra hverandre:

  • Q4 e-tron 40
  • Q4 e-tron 45 quattro
  • Q4 e-tron 50 quattro


I tillegg kan du velge en modell som er en kupé-versjon, Audi Q4 e-tron Sportback. Den fungerer like fint som familiebil som SUV-en.
 
Q4 e-tron 40 har bakhjulstrekk, mens modellene 45 og 50 har firehjulstrekk. Med sine 204 hestekrefter, har 40 en kraftig motor du vil nyte godt av på veien. Rekkevidden er opptil 519 kilometer på e-tron 40. Firehjulstrekkerne har en rekkevidde på inntil 492 kilometer (Q4 e-tron 45) og 468 kilometer (Q4 e-tron 50). Q4 e-tron 45 har 265hk og Q4 e-tron 50 har 299 hk.

Bilen er perfekt tilpasset norske forhold og familier som er glade i lange turer til hytta, med vektlegging på kjøreglede, trygghet og rekkevidde. Bilen er en drøm for både sjåføren og resten av familien. Forsetene har korsryggstøtte med vertikal og horisontal justering. Slik bevarer du ryggen på lange turer, og gir mindre behov for små pauser bare for å strekke på kroppen. Passasjerene i baksetet sitter nesten syv centimeter høyere enn de foran, som gir god utsikt, uten at det påvirker takhøyden eller benplassen. For småbarnsfamilier er det totalt tre ISOFIX-fester for barneseter – to bak og ett foran.

Den er enkel å manøvrere og har ekstrautstyr som gjør den enda tryggere på veien. Et display foran sjåføren viser retningspiler direkte i veibanen. Bilen har en innovativ betjenings- og visningsenhet med stemmestyring som forstår naturlig tale. Det betyr at i stedet for å sjekke mobilen, kan du spørre bilen din om for eksempel værforholdene på ditt ankomststed, og den vil gi en detaljert beskrivelse.

En del av ekstrautstyret du kan få i nye Q4 e-tron, er Sonos Premium lydsystem, til høyeffektshøyttalere som gir enestående lyd. Dette utstyret er inkludert i pakken Limited Pro.

Se pris og kampanje på Audi Q4 e-tron her.

Audi Q4 sportback

Audi Q4s mål og design: Uovertruffen romslighet

Bilen er 460 centimeter lang, 187 centimeter bred og 163 centimeter høy. Den er altså kompakt, og passer fint til bykjøring og går uproblematisk inn i en vanlig garasje. Tross den noe spartanske størrelsen, er bilen overraskende romslig innvendig.
 
Interiøret består blant annet av normalseter i stoff, fotmatter i velour foran og bak og midtarmlene foran som kan vinkles og skyves i lengderetningen. Bilens elegante innside står med andre ord i stil med dens smakfulle ytre, uten at det går på bekostning av praktikalitet. 

Audi Q4_interiør

Q4 e-tron er designet som en SUV i full størrelse

Q4 e-tron tilbyr deg og passasjerer en uovertruffen romslighet. Bilen er smart designet for å gi en ekstra gevinst innen rekkevidde. Eksperter på aerodynamikk har designet de smale vertikale stengene under frontlysene, som leder luftstrømmen jevnt nedover siden på bilen. Dette gir deg fem kilometer ekstra å gå på. 

Bagasjerom i Audi Q4: Lasteplass opp til 1490 liter

Audi Q4 e-tron er en allsidig familiebil. Den har mange oppbevaringsløsninger for store og små familieturer. På Audi Q4 Sportback har bagasjerommet alene plass til 520 liter bagasje, som nesten tredobles når du legger ned baksetet (1 490 liter). Dette er mye mer enn mange av konkurrentene.

Les mer om Audi Q4 e-tron bagasjerom her.

Audi_Q4_Bagasjerom

Rekkevidde og lading på Audi Q4: Fleksibelt ladesystem

Bilen kommer med et bærbart og fleksibelt ladesystem. Alt du trenger for å lade hjemme, er en stikkontakt. For å lade på farten, kan du benytte e-tron Charging Service, som gir deg tilgang på mer enn 360 000 ladepunkter i 26 europeiske land. Med myAudi-appen får du også oversikt over ladenivå og gjenværende rekkevidde.

Les mer om Audi Q4 e-tron rekkevidde og lading her.

Audi Q4

Tilhengerfeste til Audi Q4: Trekkraft på 1200 kilo

Tillatt hengervekt på Q4 e-tron avhenger av hvilken motor din modell er utstyrt med, men varierer fra 1 000kg på bakhjulstrekk og 1 200kg på firehjulstrekk modellene. Bilen har også mulighet for takstativ med last inntil 75 kilo.

Les mer om Audi Q4 e-tron tilhengerfeste her.

Audi_Q4_Etron_Tilhengervekt

Varmepumpe og klima i Audi Q4: Effektiv varme

Q4 e-tron kommer med tre-soners klimaanlegg, varmepumpe og oppvarmet ratt som tilvalg. Dessuten har den førklimatisering, som vil si at du kan stille inn bilen til å forvarmes så lenge før avreise som du foretrekker. Dette gjør du via myAudi-appen. Dette vil ikke bare gjøre bilturen med komfortabel for alle som sitter på, men dersom du står til lading mens du varmer opp, vil du bruke mindre energi på å varme opp bilen mens du er ute på veien, og dermed gi deg økt rekkevidde. 

Foto: Martin Eriksen | Autoria

Foto: Vetle Eriksen | Autoria

Kilde: Audi

Relaterte artikler

Audi Q4 e-tron med tilhengerfeste

Norgesbilen Audi Q4 e-tron har selvfølgelig mulighet for tilhengerfeste. Det du kanskje lurer på er hvilken hengervekt som er tillatt, hva...

Bagasjerom, barnesete, barnevogn og mer om plassen i Q4 e-tron

Du vet kanskje at elbiler i hovedsak har større innvendig plass enn tilsvarende fossilbiler? Audi Q4 e-tron er ingen unntak. Den kompakte...

Audi Q8 e-tron

Audi e-tron var bilen som for mange familier gjorde elbil til det foretrukne valget. Nå viderefører Audi Q8 e-tron alle de gode kvalitetene...