Skip to content

Billakkering

Bilen din har en overflate av lakk som kan få riper og skader veldig lett. Disse skadene kan oppstå hvis noen kommer borti bilen din mens den står parkert, eller hvis det kommer småstein som skader lakken. I forbindelse med større bilskader, kan bilen din trenge en større lakkeringsjobb.

Hopp raskt til:

Ripe i lakken

Hvis lakkskaden er veldig liten, kan du prøve å fjerne den selv ved hjelp av en lakkstift. Hvis du ikke reparerer skadene i lakken, kan det føre til rust på bilen din. Det er best å reparere skadene så fort som mulig. Hvis lakkskaden er liten kan vi muligens reparere skaden din med smart-repair teknikk. Hør med oss. 

Vi hjelper deg med billakkering.

Vi hjelper deg. 

Billakkering

Autoria Skadesenter

Autoria sitt skadesenter er sertifisert som Skadespesialist av Volkswagen AG. Volkswagen AG er selskapet bak bilmerkene Volkswagen, Audi og Skoda, og det betyr at vi reparerer bilen din etter fabrikkens spesifikasjoner.

For å få denne sertifiseringen, må vårt skadesenter dokumentere høy kvalitet og standard hvert år. Vi tar kurs for å holde oss oppdatert på den nyeste teknikken og bruker kun godkjent verktøy og utstyr fra Volkswagen AG. Når vi reparerer bilen din, dokumenterer vi alt vi gjør og hvordan vi gjør det. - Alt dette er trygghet for deg. 


Steinsprutskade?

Reparasjon av steinsprut til kr. 0,-

Verkstedtjenester

Se alle verkstedtjenester her.

Skadesenter

Har du fått en skade på bilen?