Skip to content

Kia

Autoria er merkeforhandler av Kia. Du finner et utvalg av nye og brukte Kia modeller hos Autoria Ski og Askim. Autoria Ski og Askim tilbyr også alt av verkstedtjenester til din Kia. Uansett hvilken Kia-modell du velger, kan du forvente kvalitet, pålitelighet og innovasjon.

Hopp raskt til:

Kia modeller

Kia har et sterkt rykte for kvalitet og pålitelighet, og tilbyr et utvalg av bilmodeller som kombinerer moderne design, avansert teknologi og førsteklasses kjøreopplevelse.

 

Kia garanti

Du kan føle deg trygg og sikker når du velger en Kia. Kia tilbyr deg en fabrikkgaranti på hele 7 år eller 150 000 kilometer. Tenk deg å eie en bil hvor du ikke trenger å bekymre deg for uforutsette utgifter eller uventede problemer. Med vår lange garanti kan du være sikker på at vi er med deg hele veien. Uansett hva som skjer, er vi her for å gi deg god service og ta vare på bilen din. Det beste av alt er at garantien følger bilen, slik at den også overføres til neste eier. Dette øker ikke bare gjenkjøpsverdien på bilen din, men gir også trygghet til den neste personen som skal glede seg over en Kia.

Kia EV6

Kia EV6

Kia EV6 er en elbil som kombinerer moderne design, sportslige kjøreegenskaper og praktisk plass til familien. Med en rekkevidde på opptil 528 km (WLTP) kan du nyte lengre kjøreturer uten å bekymre deg for mange ladestopp underveis. Det som virkelig skiller Kia EV6 fra mengden er det fleksible hurtigladesystemet på 800 V. Dette betyr at du kan lade opp bilen din raskt og effektivt. Under optimale forhold kan du øke EV6s rekkevidde med utrolige 100 km på bare fire og et halvt minutt. Dette gjør ladeopplevelsen praktisk og tilpasset en travel livsstil. Inne i bilen vil du finne et romslig interiør med komfortable seter og avansert teknologi som gjør hver kjøretur til en fornøyelse. 

Les mer om Kia EV6 her. 

Se kampanje på Kia EV6 her.

Kia Niro

Kia Niro

Kia Niro er en populær og allsidig crossover som kombinerer stil, komfort og bærekraft. Kia Niro får du både som Plug-in hybrid og som elbil. ( Kia Niro EV ) Niro's moderne design kombinerer eleganse og funksjonalitet. Og du får en behagelig og komfortabel kjøreopplevelse. Med et romslig bagasjerom og fleksible setekonfigurasjoner er det også rikelig med plass til bagasje og alt du trenger å ha med deg. Når det gjelder teknologi og sikkerhet, skuffer ikke Kia Niro. Den er utstyrt med avanserte funksjoner som berøringsskjerm, smarttelefon integrering, navigasjonssystem og et bredt spekter av sikkerhetssystemer. 

Se kampanje på Kia Niro EV her.

kia ev9

Kia EV9

Kia's nye elektriske SUV, Kia EV9 kommer med imponerende 800 V hurtiglading, som betyr at den kan oppnå en rekkevidde på 239 km på kun 15 minutters lading, samtidig som den tilbyr en total rekkevidde på opptil 541 km. Den kan konfigureres som en seks-seters eller syv-seters SUV, noe som gir fleksibilitet til ulike behov. EV9 er Kias første helelektriske SUV med tre seterader. Bilen har en romslig kupé og tilbyr avansert teknologi, blant annet autonom kjøring på nivå 3.

Se kampanje på Kia EV9 her.

Vi hjelper deg. Kontakt oss om ny Kia her.

 

Kia

Kia verksted

Et sertifisert Kia verksted har egne Kia-teknikere som er eksperter på Kia. Så du kan være trygg på at din Kia er i de beste hender hos Autoria. Kun bruk av Kia originaldeler garanterer at du har samme høye komfort og sikkerhet etter at du har gjennomført reparasjoner eller service på din Kia.

Fordeler med å benytte et sertifisert Kia verksted

  • Skreddersydd service til din Kia
  • All verkstedhistorikk blir lagret hos ditt Kia verksted

 

Skal du ha service, EU-kontroll, registerreim-bytte eller annen reparasjon til din Kia?

Da bestiller du enkelt verkstedtime til din Kia her.

Bilmagasin

Les artikler om bil og bilhold her.

Bilmerker

Se flere bilmerker her.

Kia kampanjer

Se kampanjer på nye biler her.