Skip to content

Bilglass

Reparasjon og skifte av bilglass hos Autoria. Har du en sprekk i frontruten, eller kanskje bare en liten steinsprutskade? Det kan du få reparert mot en egenandel. Vi har avtale med alle forsikringsselskapene og vi hjelper deg med skadeskjema. Har bilglasset en mindre skade kan det repareres, hvis skaden er mer omfattende må bilglasset byttes. 

Hopp raskt til:

Hvor mye koster bilglass? 

Forsikringsselskapet ditt dekker det meste av skader på bilglass hvis du har delkasko / kasko dekning mot en egenandel. Egenandelen vil kunne variere fra selskap til selskap, det vanligste er rundt kr. 2.500,- ved bytte av frontrute. Det er ingen egenandel hvis ruten kan repareres. Har du kun fått en steinsprutskade? Da kan du lese mer om reparasjon av steinsprut her: 

Har du en sprekk i frontruten og lar den være, kan det føre til at skaden blir større, og du kan risikere at ruten sprekker. Sprekker bilglasset må som regel hele frontruten byttes.

Bestill bytte av bilglass her

Vi hjelper deg. Her bestiller du enkelt bytte av bilglass.

bilglass

Personlig hjelp og kvalitet ved bytte av bilglass

Moderne biler har avansert teknologi og sikkerhetsutstyr som er avhengig av rett kalibrering ved et bytte av frontrute og bilglass. Dersom du har en moderne bil med mye sikkerhetsutstyr som ryggekamera, radar eller regnsensor, ivaretar Autoria sine mekanikere at bilglasset blir montert korrekt, og med hjelp av moderne originalt kalibreringsutstyr tilpasset din bil.

Hos Autoria får du alltid original frontrute for å opprettholde samme kvalitet på bilen som da den var ny.

Vi tar jobben med forsikringsselskapet

Vi har avtale med alle forsikringsselskapene og vi hjelper deg med utfylling og innsending av skadeskjema.

bilglass

Ofte stilte spørsmål om bilglass

Forsikringsselskapet ditt dekker det meste av skader på bilglass mot en egenandel. Hva egenandelen er vil kunne variere fra selskap til selskap, normalt ligger denne på fra kr. 2.500,-. Det er ingen egenandel hvis ruten kan repareres.

Det kan gå utover din trafikksikkerhet og det er ulovlig å kjøre med en sprekk i frontruten hvis den dekker synsfeltet eller hindrer sikten din.

Det vanlige er en egenandel fra kr. 2.500,-.

Du kan få byttet bilglass hos alle Autoria sine forhandlere.

Ta kontakt med oss for bytte av bilglass

Steinsprutskade?

Reparasjon av steinsprut til kr. 0,-

Verkstedtjenester

Se alle verkstedtjenester her.

EU-kontroll

Tid for EU-kontroll av bilen?