Skip to content

Service på bil

Følger du serviceintervallene på bilen din, er du tryggere i trafikken, du sparer penger på fremtidig vedlikehold og nybilgarantien på din bil opprettholdes. Hva koster service på bil, hvor lang tid tar en service og når skal du ha service på bilen? Alt dette og mer finner du svaret på her.

Hopp raskt til:

Pris på service 

Merkeverksted med konkurransedyktige priser på service til ditt bilmerke og din bil. Pris vil variere fra bilmerke til bilmodell til km.stand på akkurat din bil. Vi hjelper deg med et uforpliktende pristilbud på service. 


Bestill servicetjenester her

Vi hjelper deg. Her bestiller du enkelt alle servicetjenester: Service, EU-kontroll, dekkskift med mer.

service på bil

Hvor ofte skal bilen på service?

Hvor ofte bilen skal på service kan du se i serviceheftet ditt. Intervallene bestemmes ut i fra et visst antall kjørte kilometer eller bilens alder, avhengig av hva som inntreffer først. For eksempel 15.000 km eller 2 år. 

Les mer om service på 5 år eldre biler her:

Serviceintervallet vil variere om det er en fossilbil, elbil, eller hybridbil. Bilprodusenten har et anbefalt serviceprogram som bør følges, du finner gjerne informasjon om dette i serviceheftet som følger bilen. Eller i bilprodusentens app. 

Hvordan vet jeg om bilen min skal ha service?

Nyere biler varsler selv når de skal ha service, som regel dukker varselet opp 30 dager før du bør utføre selve servicen. Følg med på varsler som dukker opp i displayet i bilen eller i bilens App. Og bestill tid for service i god tid. Hvor ofte bilen bør på service kan du se i serviceheftet. Intervallene bestemmes ut i fra et visst antall tilbakelagte kilometer eller bilens alder, avhengig av hva som inntreffer først. For eksempel 20.000 km eller 2 år.

Et vanlig intervall er 15.000 - 25.000 kilometer. 

Service på bil

Hva blir sjekket på service?

Service holder bilen din i god stand og forlenger ofte levetiden på din bil. Under en service vil bilen din bli sjekket for eventuelle feil, mangler eller slitasje. 

Et av de viktigste sjekkpunktene under en service er bremser. Det er avgjørende at bremsene på bilen fungerer som de skal, og at bremsevæsken er tilstrekkelig og av god kvalitet. Videre vil en typisk service omfatte en rekke kontrollpunkter, avhengig av serviceintervallet på din bil.

Vanlige kontrollpunkter ved service

  • Skifte av olje og filter
  • Kontroll av bremser
  • Bytte av pollenfilter
  • Sjekk og skifte av bremsevæske.

PS! Tidsklemme?

  • Vi har WIFI så du kan jobbe mens du venter
  • Nøkkelboks, gjør at du kan levere og hente bilen når det passer deg
  • Fått steinsprut? ​​Steinsprutskade på bilglass kan vi fikse samtidig med en service
  • Snart tid for en EU-kontroll? Bestill EU-kontroll sammen med service
  • Snart tid for dekkskift? Bestill gjerne service og dekkskift samtidig

 

Ofte stilte spørsmål om service på bil

Det avhenger helt av type bil, bilmodell, alder og km. stand på din bil. Og hva bilprodusenten anbefaler av serviceprogram til akkurat din bil. Hør med oss, så hjelper vi deg med et prisoverslag.

Dette vil variere fra bilmodell til bilmodell, og om det er en fossilbil, elbil, eller hybridbil. Bilprodusenten har et anbefalt serviceprogram, du finner gjerne informasjon om dette i serviceheftet som skal følge bilen. Eller i bilprodusentens app. 

Det avhenger av type service, og om det avdekkes om det må gjøres reparasjoner i tillegg til service. Hør med oss, så får du et estimat på tidsbruk.

Autoria er merkeverksted for bilmerkene Audi, BYD, Fiat, Hongqi, Isuzu, Jeep, Kia, Maxus, Mitsubishi, Opel, Skoda eller Volkswagen og utfører service og andre verkstedtjenester kun for de bilmerkene.

Ta kontakt med oss for å bestille tid for service

Service til eldre bil?

Konkurransedyktige priser på service til biler som er 5 år eller eldre.

Alle verkstedtjenester

Se alle verkstedtjenester her.

Behov for leiebil?

Har du behov for leiebil når din bil er på verksted? Vi hjelper deg med leiebil.