Skip to content

Innbytte av bil

Lurer du på om du skal selge bilen din privat eller la oss ta den i innbytte? Innbytte av bil er en smidig og enkel måte for deg å selge bilen din på. Få en uforpliktende verdivurdering, og bruk din eksisterende bil som egenkapital til ditt neste bilkjøp. 
Hopp raskt til:

Hva er en innbyttebil? 

Innbyttebil er når du selger bilen du allerede eier til oss. Vi kjøper din bil i bytte mot at du kjøper en ny eller brukt bil av oss. Å selge bilen selv kan være en tidkrevende affære. Derfor kan det være greit å velge innbytte av bil og la oss gjøre jobben for deg.

Få en uforpliktende innbyttepris på bilen din:

Vi hjelper deg. 

Innbytte av bil

Lønner det seg for meg med innbytte?

Selger du bilen din privat vil du nesten alltid oppnå høyere pris for bilen. Samtidig så tar du hele jobben og ansvaret for salget selv. Flere velger innbytte nettopp fordi det er enklere og tryggere å selge til en forhandler. Når du selger bilen din til oss slipper du å bekymre deg for eventuelle problemer som måtte dukke opp i etterkant av bilsalget. For vi tar det fulle og hele juridiske ansvaret ved salget.

Hvordan kommer dere frem til verdien på bilen min?

Vi gir deg i første omgang et verdiestimat basert på tilsvarende bilmerke, bilmodell, årsmodell, kilometerstand og din beskrivelse av bilens tilstand. Vi gjør oppmerksom på at det er først når vi går over bilen fysisk at vi kan sette en endelig verdivurdering og gi deg et bindende tilbud fra vår side.
Innbyttebil

Hvor lenge er innbytteprisen jeg får av dere gyldig?

Prisen vi estimerer ved innbytte kan/har begrenset varighet. Og kan variere fra bilmerke og bilmodell. Hør med oss. Vi hjelper deg for å se hva som gjelder i ditt tilfelle.

Hva skjer med billånet jeg har?

  • Har du billån med sikkerhet i bilen er dette informasjon du må opplyse oss om
  • Vi løser ut billånet for deg
  • Kjøper du ny bil av oss er vi behjelpelig med ny finansiering og innløsing av ditt gamle lån
  • Resterende beløp kan du bruke som delbetaling av din nye bil.

Ofte stilte spørsmål om innbytte

Selger du bilen din privat vil du nesten alltid oppnå høyere pris for bilen. Flere velger innbytte nettopp fordi det er enklere og tryggere å selge til en forhandler. 

Vi benytter interne og eksterne pris-systemer som sammenligner akkurat din bilmodell med markedet for å sette verdien på din bil. 

Det er ikke noe problem, vi hjelper deg å løse ut billånet. 

Prisen vi estimerer ved innbytte kan/har begrenset varighet. Hør med oss. 

Ta kontakt med oss for en innbyttepris på din bil

Leasing

Vi tilbyr leasing fra flere tilbydere.

Billån

Vi tilbyr billån både ved nybil og bruktbilkjøp.

Firmabil

Finn din nye firmabil blant våre 12 bilmerker.