Skip to content

Vi kjøper bilen din eller vi tar den i innbytte

Lurer du på hvordan du kan selge bilen din? Selge den privat, selge bilen din til oss eller kanskje du ønsker at vi tar din bil i innbytte? Salg av din bil til forhandler eller innbytte av bil er en smidig og enkel måte for deg å selge bilen din på. Få en uforpliktende verdivurdering av bilen din her.
Hopp raskt til:

Hvordan selge bilen?

  • Selge den privat
  • Selge den til forhandler
  • Selge den på auksjon
  • Innbytte: Bytte den inn, mot en ny

Selge til forhandler

Vi kjøper bilen din. Du slipper alt arbeidet med salgsprossen og ansvaret for kjøpsloven. Så det beste med å selge bil til forhandler, er at vi tar det juridiske ansvaret. 

Hva er en innbyttebil? 

Innbyttebil er når du selger bilen du allerede eier til oss. Vi kjøper din bil i bytte mot at du kjøper en ny eller brukt bil av oss.

Å selge bilen selv kan være en tidkrevende affære. Derfor kan det være greit å velge salg av bil til forhandler eller innbytte av bil og la oss gjøre jobben for deg.

Få en uforpliktende pris på bilen din:

Vi hjelper deg. 

Innbytte av bil

Lønner det seg for meg å selge bilen til forhandler?

Selger du bilen din privat vil du nesten alltid oppnå høyere pris for bilen. Samtidig så tar du hele jobben og ansvaret for salget selv. Flere velger salg eller innbytte nettopp fordi det er enklere og tryggere å selge til en forhandler. Når du selger bilen din til oss slipper du å bekymre deg for eventuelle problemer som måtte dukke opp i etterkant av bilsalget. For vi tar det fulle og hele juridiske ansvaret ved salget.

Hvordan kommer dere frem til verdien på bilen min?

Vi gir deg i første omgang et verdiestimat basert på tilsvarende bilmerke, bilmodell, årsmodell, kilometerstand og din beskrivelse av bilens tilstand. Vi gjør oppmerksom på at det er først når vi går over bilen fysisk at vi kan sette en endelig verdivurdering og gi deg et bindende tilbud fra vår side.
Innbyttebil

Hvor lenge er prisen jeg får av dere gyldig?

Prisen vi estimerer ved kjøp eller innbytte kan/har begrenset varighet. Og kan variere fra bilmerke og bilmodell. Hør med oss. Vi hjelper deg for å se hva som gjelder i ditt tilfelle.

Hva skjer med billånet jeg har?

  • Har du billån med sikkerhet i bilen er dette informasjon du må opplyse oss om
  • Vi løser ut billånet for deg
  • Kjøper du ny bil av oss er vi behjelpelig med ny finansiering og innløsing av ditt gamle lån
  • Resterende beløp kan du bruke som delbetaling av din nye bil.

Ofte stilte spørsmål om innbytte, og salg av bil til forhandler

Selger du bilen din privat vil du nesten alltid oppnå høyere pris for bilen. Flere velger salg til forhandler eller innbytte nettopp fordi det er enklere og tryggere å selge til en forhandler. 

Vi benytter interne og eksterne pris-systemer som sammenligner akkurat din bilmodell med markedet for å sette verdien på din bil. 

Det er ikke noe problem, vi hjelper deg å løse ut billånet. 

Prisen vi estimerer ved kjøp eller innbytte kan/har begrenset varighet. Hør med oss. 

Nei! Er det korte svaret. Samtidig hvis du er interessert i å kjøpe en ny bil, har vi alltid et bredt utvalg av både nye og brukte biler tilgjengelig.

Ta kontakt med oss for en pris på din bil

Leasing

Vi tilbyr leasing fra flere tilbydere.

Billån

Vi tilbyr billån både ved nybil og bruktbilkjøp.

Firmabil

Finn din nye firmabil blant våre 12 bilmerker.