Skip to content

Ditt bilmagasin

Ditt bilmagasin er din pålitelige kilde for praktiske og informative artikler som tar sikte på å gjøre ditt neste bilvalg og bilhold enklere. Bilmagasinet er her for å inspirere deg og hjelpe deg med å ta informerte valg. 

ID.3 rekkevidde og lading

VW ID.3 - Alt du må vite om rekkevidde og lading

Hvis du søker informasjon om rekkevidden og ladetiden til VW ID.3, samt tips om hurtiglading og hvordan du kan maksimere rekkevidden, er du på riktig sted. Her finner du svar på spørsmål om oppgitt rekkevidde for de ulike modellvariantene, testet rekkevidde, ladehastigheter og en rekke nyttige tips for lading og optimal utnyttelse av rekkevidden.
Audi A6 e-tron

Audi A6 e-tron Concept - Lynrask lading og 700 km rekkevidde

Audi A6 e-tron Concept er bygget på den avanserte Premium Platform Electric (PPE)-arkitekturen, utviklet i samarbeid mellom Audi og Porsche. Med et batteri på 100kW kombinert med lav luftmotstand vil du få en rekkevidde på opptil 700 km WLTP. 800 volts lade-teknologien gir deg i tillegg superrask lading.
ID. 7

ID.7 - God plass og lang rekkevidde

Volkswagen hever standarden for elbiler med sitt nyeste flaggskip, ID.7. Med den strømlinjeformede sedanen får du en oppgitt rekkevidde på 615-700 km (WLTP), rask lading, god plass med 532 liters bagasjerom og mange nye funksjoner. Med ID.7 tar Volkswagen elektrisk kjøring til nye høyder og gir deg en førsteklasses opplevelse på veien. Finn ut mer om rekkevidde, lading, interiør og mer!
BYD Seal

BYD SEAL - Sporty el sedan med lang rekkevidde

BYD SEAL er bygget på den helt nye BYD e-Plattform 3.0, designet eksklusivt for elektriske kjøretøy. Plattformen utnytter intelligens og effektivitet til å forbedre ytelse, sikkerhet og kjøreopplevelsene. Rekkevidden er oppgitt mellom 520 og 570 kilometer WLTP avhengig om du velger firehjulstrekk eller bakhjulstrekk.
Audi Q6 e-tron

Audi Q6 e-tron - Premium el-SUV med rask lading og solid rekkevidde

Audi Q6 e-tron markerer starten på den nyskapende plattformen Premium Platform Electric (PPE), utviklet i samarbeid med Porsche. Q6 e-tron kommer med et 100 kWh batteri som antas å gi deg en rekkevidde på over 600 km (WLTP). Med 800 volt systemet kan du også forvente deg svært rask lading. Med Audis legendariske quattro firehjulsdrift kan du forvente deg klasseledende fremkommelighet.
Jeep Gladiator

Jeep Gladiator - en allsidig pickup

Jeep Gladiator er rett og slett den kuleste pick-upen du kan finne i Norge. Den skiller seg ut med smarte detaljer som avtagbare paneler, et interiør med dreneringsplugger og til og med en portabel Alpine-høyttaler under baksetet. Ikke bare er den full av smarte funksjoner, men den har også status som en ( 4x4 ) firehjulsdrevet legende.
Fiat 500

Fiat 500e – Den perfekte bybil med italiensk sjarm!

Leter du etter den smarteste og kuleste elbilen for livet i byen? Da er Fiat 500e det ideelle valget! Denne italienske sjarmøren har alt du forventer av en elektrisk småbil – godt utstyrt, gode kjøreegenskaper og en imponerende rekkevidde på opptil 320 km etter WLTP-standarden.
Jeep Avenger

Jeep Avenger - Kompakt el-SUV med god rekkevidde og råe egenskaper

JEEPs første helelektriske bil, Avenger, er skapt for Norge. Solide kjøreegenskaper på vei og i terreng, høy bakkeklaring og gunstig priset. I tillegg er den svært komfortabel og romslig tross sitt kompakte design. Rekkevidden er på inntil 400 km WLTP. Jeep Avenger ble nylig kåret til årets bil i Europa. Les mer om hva du kan forvente av en av årets mest spennende bilnyheter.
ID.4 hengerfeste

ID.4 med tilhengerfeste

Folkefavoritten ID.4 kan selvfølgelig leveres med tilhengerfeste. Her får du vite hvilken hengervekt som er tillatt, hva tilhengerfestet koster og hvilke tilhengere du kan kjøre med de ulike førerkortklassene. Det og litt til skal vi gi deg svar på hvis du leser videre.