Skip to content

Ditt bilmagasin

Ditt bilmagasin er din pålitelige kilde for praktiske og informative artikler som tar sikte på å gjøre ditt neste bilvalg og bilhold enklere. Bilmagasinet er her for å inspirere deg og hjelpe deg med å ta informerte valg. 

Kia EV9

Kia EV9 - Plass, rekkevidde og teknologi i en kraftpakke

Kia EV9 er en banebrytende elektrisk SUV som redefinerer komfort, teknologi og plass. Med rekkevidde på opptil 563 kilometer, lynrask 800V hurtiglading, kombinert med plass til 6 eller 7 passasjerer har også du som trenger plass flere familiemedlemmer et fullverdig elbil-alternativ. Les alt du må vite om Kia EV9.
Byd Dolphin

BYD Dolphin - Smart hatchback med solid rekkevidde

BYD Dolphin er bygget på den splitter nye BYD e-Platform 3.0, eksklusivt utviklet for helelektriske biler. Plattformen utnytter intelligens og effektivitet til å forbedre ytelse, sikkerhet og kjøreopplevelsene. Rekkevidden er på opptil 427 kilometer WLTP. Dette er i øvre sikte blant småbilene i samme prisklasse.
Byd Seal

BYD Seal - Sporty el sedan med lang rekkevidde

BYD Seal er bygget på den helt nye BYD e-Plattform 3.0, designet eksklusivt for elektriske kjøretøy. Plattformen utnytter intelligens og effektivitet til å forbedre ytelse, sikkerhet og kjøreopplevelsene. Rekkevidden er oppgitt mellom 520 og 570 kilometer WLTP avhengig om du velger firehjulstrekk eller bakhjulstrekk.
Bilferie gjør bilen klar

Bilferie - Slik sørger du for at bilen er klar for turen

Skal du på bilferie? Før du pakker bilen og legger ut på veien, er det viktig å sørge for at bilen din er i god stand. I denne artikkelen vil vi gi deg en sjekkliste over ting du bør tenke på før du legger ut på bilferie, slik at du kan unngå uventede overraskelser og ha en trygg og komfortabel ferie på fire hjul.
Verditap på bil

Verditap på bil - Forstå mer om hvordan biler taper seg i verdi

Å eie en bil innebærer en rekke kostnader der verditapet på bilen er en av de største kostnadene dine. Verdien av bilen synker fra det øyeblikket du kjører den ut fra forhandleren, men hvor raskt og mye den taper seg i verdi kan variere betydelig. I denne artikkelen vil vi se på de viktigste faktorene som påvirker verditapet, de økonomiske konsekvensene dette har for deg som bileier, og hva du kan gjøre for å minske verditapet på din bil.
Din første bil

Din første bil - Hva skal du velge?

Du har endelig førerkortet i lomma og friheten venter. Nå står du overfor den spennende oppgaven med å velge din første bil. Med så mange alternativer kan det være overveldende, hvilken bil skal du velge? Vi har rådene du trenger for å gjøre det riktige valget.
Volkswagen Transporter

Den nye Volkswagen Transporter: En ny standard for varebiler

I den kommende generasjonen av Volkswagen Transporter settes det en ny standard for varebiler. Med forbedret design, større lastevolum, økt nyttelast og et bredt utvalg av modeller og drivlinjer, deriblant en elektrisk Transporter, får du mer fleksibilitet, komfort og effektivitet enn noen gang før. Oppdag nye Volkswagen Transporter!
audi q6 e-tron

Audi Q6 e-tron - Premium el-SUV med rask lading og solid rekkevidde

Audi Q6 e-tron markerer starten på den nyskapende plattformen Premium Platform Electric (PPE), utviklet i samarbeid med Porsche. Q6 e-tron kommer med et 100 kWh batteri som gir deg en rekkevidde på opptil 619 km (WLTP). Med 800 volt systemet kan du også forvente deg svært rask lading. Med Audis legendariske quattro firehjulsdrift kan du forvente deg klasseledende fremkommelighet.
Bruktbil

Din guide til å kjøpe bruktbil

Vurderer du å kjøpe bruktbil? Det krever i mange tilfeller grundig forberedelse og kunnskap om hva du bør se etter. Med riktig tilnærming kan du sikre deg en bil som møter dine behov uten å pådra deg unødvendige kostnader eller problemer i etterkant. I denne guiden vil vi gi deg innsikten du trenger for å navigere i bruktbilmarkedet med selvtillit.
Q8 e-tron

Audi Q8 e-tron

Audi e-tron var bilen som for mange familier gjorde elbil til det foretrukne valget. Nå viderefører Audi Q8 e-tron alle de gode kvalitetene fra originalen, hvor alt er blitt optimalisert, mens nye tilleggsfunksjoner gir bilen et helt nytt uttrykk.
ID.4 rekkevidde og lading

ID.4 - Alt du må vite om rekkevidde og lading

Dersom du ønsker informasjon om ID.4 sin rekkevidde og ladetid, samt tips om hvordan du kan lade raskt og oppnå lengst mulig rekkevidde, er du på rett sted. Her vil du få vite det du lurer på om oppgitt rekkevidde for ulike modellvarianter, test av rekkevidde, ladehastigheter, og en rekke gode lade- og rekkeviddetips.
Audi Q4 e-tron rekkevidde og lading

Audi Q4 e-tron - Alt du må vite om rekkevidde og lading

Lurer du på hvor lang rekkevidden og ladetiden er på Audi Q4 e-tron, samt hva du kan gjøre for å lade raskt og oppnå lengst mulig rekkevidde? Her får du vite det du trenger om oppgitt rekkevidde for de ulike modellvariantene, rekkevidde fra tester, ladehastigheter, pluss flere gode lade- og rekkeviddetips.