Skip to content

Ditt bilmagasin

Ditt bilmagasin er din pålitelige kilde for praktiske og informative artikler som tar sikte på å gjøre ditt neste bilvalg og bilhold enklere. Bilmagasinet er her for å inspirere deg og hjelpe deg med å ta informerte valg. 

kia ev9

Kia EV9 - Plass, rekkevidde og teknologi i en kraftpakke

Kia EV9 er en banebrytende elektrisk SUV som redefinerer komfort, teknologi og plass. Med rekkevidde på opptil 563 kilometer, lynrask 800V hurtiglading, kombinert med plass til 6 eller 7 passasjerer har også du som trenger plass flere familiemedlemmer et fullverdig elbil-alternativ. Les alt du må vite om Kia EV9.
id7 stasjonsvogn

ID.7 stasjonsvogn - En plassmester med solid rekkevidde

Volkswagen definerer fremtiden for elbiler med det nyeste tilskuddet i rekken, ID.7 stasjonsvogn. Den strømlinjeformede stasjonsvognen tilbyr en imponerende oppgitt rekkevidde på 600-700 km (WLTP), rask lading, og romslig plass med et 545 liters bagasjerom. ID.7 stasjonsvogn tar elektrisk kjøring til nye høyder og gir deg en førsteklasses opplevelse på veien. Oppdag mer om rekkevidde, lading, interiør og andre nyttige funksjoner.
Audi Q6 e-tron

Audi Q6 e-tron - Premium el-SUV med rask lading og solid rekkevidde

Audi Q6 e-tron markerer starten på den nyskapende plattformen Premium Platform Electric (PPE), utviklet i samarbeid med Porsche. Q6 e-tron kommer med et 100 kWh batteri som antas å gi deg en rekkevidde på over 600 km (WLTP). Med 800 volt systemet kan du også forvente deg svært rask lading. Med Audis legendariske quattro firehjulsdrift kan du forvente deg klasseledende fremkommelighet.
Skoda Enyaq rekkevidde og lading

Skoda Enyaq - Det du må vite om rekkevidde og lading

Hvis du trenger informasjon om rekkevidde og ladetid for Skoda Enyaq, samt tips om hvordan du kan lade raskt og kjøre lengst mulig på én lading, så er dette rett sted for deg. Her vil du finne alt du trenger å vite om oppgitt rekkevidde for ulike modellvarianter, faktisk rekkevidde i tester, ladehastigheter og mange gode råd for lading og rekkevidde.
Audi A6 e-tron

Audi A6 e-tron Concept - Lynrask lading og 700 km rekkevidde

Audi A6 e-tron Concept er bygget på den avanserte Premium Platform Electric (PPE)-arkitekturen, utviklet i samarbeid mellom Audi og Porsche. Med et batteri på 100kW kombinert med lav luftmotstand vil du få en rekkevidde på opptil 700 km WLTP. 800 volts lade-teknologien gir deg i tillegg superrask lading.
Audi e-tron GT

Audi e-tron GT - tilbyr deg en unik kjøreopplevelse.

Audi e-tron GT er en elbil som imponerer på alle fronter. Rå ytelse, elegant design, komfortabelt interiør og avansert teknologi, tilbyr denne elbilen en unik kjøreopplevelse. Audi e-tron GT deler plattform med Porsche Taycan. RS-utgaven kan sammenlignes med noen av de mest kraftige sportsbilene på markedet.
ID.3 rekkevidde og lading

VW ID.3 - Alt du må vite om rekkevidde og lading

Hvis du søker informasjon om rekkevidden og ladetiden til VW ID.3, samt tips om hurtiglading og hvordan du kan maksimere rekkevidden, er du på riktig sted. Her finner du svar på spørsmål om oppgitt rekkevidde for de ulike modellvariantene, testet rekkevidde, ladehastigheter og en rekke nyttige tips for lading og optimal utnyttelse av rekkevidden.
ID.4 rekkevidde og lading

ID.4 - Alt du må vite om rekkevidde og lading

Dersom du ønsker informasjon om ID.4 sin rekkevidde og ladetid, samt tips om hvordan du kan lade raskt og oppnå lengst mulig rekkevidde, er du på rett sted. Her vil du få vite det du lurer på om oppgitt rekkevidde for ulike modellvarianter, test av rekkevidde, ladehastigheter, og en rekke gode lade- og rekkeviddetips.
ID. 4

ID.4 - Som skapt for norske forhold

ID.4 fra Volkswagen er som skapt for norske forhold. Den elektriske ytelsen og imponerende mobiliteten kombinert med høy komfort gjør den til en drøm å kjøre på norske veier.
Kia EV6

Kia EV6 - Lang rekkevidde, effektiv lading og smart design

Opplev valgfrihet med Kia EV6, tilpasset ditt behov og budsjett. Velg mellom bakhjulstrekk eller firehjulstrekk, samt ulike utstyrsvarianter. Rekkevidde på 394–528 km (WLTP) avhengig av modell, samt rask lading. Fullpakket med avanserte sikkerhetsfunksjoner og god plass til tross for et kompakt design.
id.7

ID.7 - God plass og lang rekkevidde

Volkswagen hever standarden for elbiler med sitt nyeste flaggskip, ID.7. Med den strømlinjeformede sedanen får du en oppgitt rekkevidde på 615-700 km (WLTP), rask lading, god plass med 532 liters bagasjerom og mange nye funksjoner. Med ID.7 tar Volkswagen elektrisk kjøring til nye høyder og gir deg en førsteklasses opplevelse på veien. Finn ut mer om rekkevidde, lading, interiør og mer!