Skip to content

Ditt bilmagasin

Ditt bilmagasin er din pålitelige kilde for praktiske og informative artikler som tar sikte på å gjøre ditt neste bilvalg og bilhold enklere. Bilmagasinet er her for å inspirere deg og hjelpe deg med å ta informerte valg. 

Jeep Gladiator

Jeep Gladiator - en allsidig pickup

Jeep Gladiator er rett og slett den kuleste pick-upen du kan finne i Norge. Den skiller seg ut med smarte detaljer som avtagbare paneler, et interiør med dreneringsplugger og til og med en portabel Alpine-høyttaler under baksetet. Ikke bare er den full av smarte funksjoner, men den har også status som en ( 4 x4 ) firehjulsdrevet legende.
Audi Q6 e-tron

Audi Q6 e-tron - Premium El-SUV med rask lading og solid rekkevidde

Audi Q6 e-tron markerer starten på den nyskapende plattformen Premium Platform Electric (PPE), utviklet i samarbeid med Porsche. Q6 e-tron kommer med et 100 kWh batteri som antas å gi deg en rekkevidde på over 600 km (WLTP). Med 800 volt systemet kan du også forvente deg svært rask lading. Med Audis legendariske quattro firehjulsdrift kan du forvente deg klasseledende fremkommelighet.
ID.7

ID.7 - God plass og lang rekkevidde

Volkswagen hever standarden for elbiler med sitt nyeste flaggskip, ID.7. Med den strømlinjeformede sedanen får du en oppgitt rekkevidde på 615-700 km (WLTP), rask lading, god plass med 532 liters bagasjerom og mange nye funksjoner. Med ID.7 tar Volkswagen elektrisk kjøring til nye høyder og gir deg en førsteklasses opplevelse på veien. Finn ut mer om rekkevidde, lading, interiør og mer!
Jeep Avenger

Jeep Avenger - Kompakt el-SUV med god rekkevidde og råe egenskaper

JEEPs første helelektriske bil, Avenger, er skapt for Norge. Solide kjøreegenskaper på vei og i terreng, høy bakkeklaring og gunstig priset. I tillegg er den svært komfortabel og romslig tross sitt kompakte design. Rekkevidden er på inntil 400 km WLTP. Jeep Avenger ble nylig kåret til årets bil i Europa. Les mer om hva du kan forvente av en av årets mest spennende bilnyheter.
Emil Heyerdahl motorsport

Emil Heyerdahl er en av Norges største talenter innen motorsport

Emil Heyerdahl er en ung og ambisiøs nordmann med planer om å prestere på det øverste nivået innenfor motorsport. Emil vokste opp i den lille bygda Bjørkelangen. Etter å ha startet med gokart som barn ble han fascinert av Endurance racing og 24-timersløpene i Le Mans og nå er han fører for Aston Martin. Dette er unikt i norsk sammenheng.
Fiat 500e

Fiat 500e – Den perfekte bybil med italiensk sjarm!

Leter du etter den smarteste og kuleste elbilen for livet i byen? Da er Fiat 500e det ideelle valget! Denne italienske sjarmøren har alt du forventer av en elektrisk småbil – godt utstyrt, gode kjøreegenskaper og en imponerende rekkevidde på opptil 320 km etter WLTP-standarden.
Gladkokken

Ut på tur, aldri sur med Gladkokken i ID. Buzz Cargo

Jan Henrik Gladkokken Syversen er en mann som virkelig elsker mat. I løpet av de siste ni årene har han dedikert seg til å spre matglede både gjennom sitt nettsted og ved å delta på forskjellige arrangementer. Mat betyr mye for ham, og han har alltid hatt en interesse for både matlaging og vin. Selv om Gladkokken ikke er utdannet kokk, har han opparbeidet seg verdifull erfaring gjennom årene og elsker virkelig jobben sin. Like mye som Gladkokken elsker jobben sin, trives han på veien med sin..
Bilferie gjør bilen klar

Bilferie - Slik sørger du for at bilen er klar for turen

Skal du på bilferie? Før du pakker bilen og legger ut på veien, er det viktig å sørge for at bilen din er i god stand. I denne artikkelen vil vi gi deg en sjekkliste over ting du bør tenke på før du legger ut på bilferie, slik at du kan unngå uventede overraskelser og ha en trygg og komfortabel ferie på fire hjul.
Kjør ikke med vinterdekk om sommeren

Kjør ikke med vinterdekk om sommeren: farlig og kostbart

Å bruke piggfrie vinterdekk om sommeren kan virke fristende, spesielt hvis du ikke har tenkt å kjøre mye i sommermånedene. Men det er faktisk farlig og kan være en dyr beslutning i det lange løp. Her er noen grunner til hvorfor du ikke bør kjøre med vinterdekk om sommeren:
BYD Tang pris

BYD Tang - Elektrisk SUV med firehjulstrekk og pålitelig rekkevidde

BYD Tang 4x4 er en stor 7-seters SUV med høyt utstyrsnivå. En perfekt familiebil. Med en rekkevidde på inntil 400-528 km (WLTP), som har vist seg å ha små avvik i tester, muligheter for taklast og hengerfeste, samt høy bakkeklaring er dette en el-SUV som er skapt for norske forhold. Finn ut mer om rekkevidde, lading og interiør!

Hvorfor må jeg ha service på elbil?

Selv om elbilen din ikke har en tradisjonell forbrenningsmotor, betyr ikke det at den ikke trenger vedlikehold og service. Det er fortsatt viktig å ta bilen på service for å sørge for at den fungerer optimalt og sikre at den er trygg å kjøre. Ved en service på elbilen vil serviceteknikeren sjekke de samme delene som på en bensin- eller dieselbil, slik som dører, dekktrykk, motor, gir, understell og bremser, samt andre deler som kan påvirke bilens ytelse og sikkerhet.