Skip to content

Bilskade

Har du fått en bilskade? Bilen din skal være like sikker etter at skaden er utbedret som den var før skaden inntraff. Autoria Skadesenter på Kolbotn hjelper deg med både store og små skader på din bil. Vårt sertifiserte skadesenter garanterer at bilen din blir like trygg og sikker som før uhellet.

Hopp raskt til:

Forsikringsskade? Sånn går du frem

Autoria Skadesenter har avtale med alle de store forsikringsselskapene og kan utføre reparasjon av skadene på din bil etter et uhell. Har du en stor eller liten bilskade som dekkes av forsikringsselskapet ditt, så melder du skaden direkte til ditt forsikringsselskap. Når du har gjort dette får du et skadenummer, da kan du enkelt bestille en taksering av bilskaden hos oss.
 
  • Når taksten er gjort, ordner vi alt med forsikringsselskapet for deg.
  • Vi avtaler en tid det passer for deg å ta reparasjon av skaden.
  • Trenger du leiebil? Det bestiller vi i så fall for deg.

Bestill time til takst her.

Vi hjelper deg. 

smart repair

Ripe i lakken?

Hvis lakkskaden er veldig liten, kan du prøve å fjerne den selv ved hjelp av en lakkstift. Hvis du ikke reparerer skadene i lakken, kan det føre til rust på bilen din. Det er best å reparere skadene så fort som mulig.

Les mer om billakkering her:

Autoria Skadesenter

Autoria sitt skadesenter er sertifisert som Skadespesialist av Volkswagen AG. Volkswagen AG er selskapet bak bilmerkene Volkswagen, Audi og Skoda, og det betyr at vi reparerer bilen din etter fabrikkens spesifikasjoner.

For å få denne sertifiseringen, må vårt skadesenter dokumentere høy kvalitet og standard hvert år. Vi tar kurs for å holde oss oppdatert på den nyeste teknikken og bruker kun godkjent verktøy og utstyr fra Volkswagen AG. Når vi reparerer bilen din, dokumenterer vi alt vi gjør og hvordan vi gjør det. - Alt dette er trygghet for deg. 

Smart repair

Bestill time til takst her.

Steinsprutskade?

Reparasjon av steinsprut til kr. 0,-

Verkstedtjenester

Se alle verkstedtjenester her.

Skadesenter

Har du fått en skade på bilen?