Skip to content

ID.4 - Som skapt for norske forhold

Hopp raskt til:

ID.4 fra Volkswagen er som skapt for norske forhold. Den elektriske ytelsen og imponerende mobiliteten kombinert med høy komfort gjør den til en drøm å kjøre på norske veier. 


VW ID.4

ID.4

Volkswagen ID.4 er en stor og romslig SUV som rommer hele familien, og fortsatt god plass til det firbente familiemedlemmet. Grunnmodellen kommer i to varianter:
 
  • ID.4 Pro (bakhjulstrekk)
  • ID.4 GTX 4Motion (firehjulstrekk)


Med unntak av effekten og drivverket, er det enkelte små spesifikasjoner og tilganger på pakker som skiller grunnmodellene fra hverandre. ID.4 har bakhjulstrekk og en effekt på 174/204 hestekrefter, mens ID.4 GTX 4Motion har firehjulstrekk og 299 hestekrefter. Rekkevidden er inntil 524 km, der den med bakhjulstrekk har størst potensiale.

ID.4 Pro har en ladeeffekt inntil 135 kilowatt ved DC (hurtigladestasjoner og lignende), og 11 kilowatt ved AC-lading (altså hjemmeladere og ladebokser). GTX har firehjulstrekk og en effekt inntil 340 hestekrefter, og samme ladeeffekt for AC men står du på en hurtiglader har du en ladeeffekt på inntil 175kilowatt. 

Begge modellene kommer med komfortpakke inkludert, som inneholder setevarme, oppvarmet multifunksjonsratt og uttak til USB-C. Ved siden av dette har Pro en rekke tilleggspakker som for eksempel førerassistentpakke og design- og lyspakke.

Se pris og kampanje på ID.4 GTX her. 

VW ID. 4

Enestående interiør og design

ID.4 er 458 centimeter lang, 185 centimeter bred og 163 centimeter høy. Altså er den stor nok til å gi hele familien en romslig og behagelig kjøretur, men smidig nok til å manøvrere enkelt når du kjører i byen eller på smale veier.

For en familie på fem er dette rett og slett et perfekt valg, med enestående plass og komfort på innsiden. Både sjåfør og passasjerer har masser av beinplass, og setene kommer med minnefunksjon, regulerbar korsryggstøtte og massasjefunksjon. En 12,9-tommers berøringsskjerm er plassert i midten, med alle funksjoner du trenger til både kjøring og underholdning. Du kan selv justere ambientebelysningen og velge mellom 30 forskjellige farger til du får akkurat den stemningen du ønsker, og gi et personlig fargepreg over instrumentpanelet, oppbevaringsrommet og dørene. 

ID.4 interiør

Bagasjerom i ID.4: Hele 1 575 liter til disposisjon

Med bakseteryggen i oppreist stilling, gir ID.4 deg et bagasjeromsvolum inntil 543 liter. Om du legger ned seteraden, får du derimot hele 1 575 liter til disposisjon. Bagasjerommet kommer med eget oppbevaringsrom for ladekabler og ekstra bagasje, og har plass til hundebur. 

Les mer om ID.4 bagasjerom her.

Rekkevidde og lading på ID.4: Ta med deg bilen hvor som helst

Med ID.4 kan du utføre både hverdagslige gjøremål og lange ferieturer. Med inntil 542 kilometers elektrisk rekkevidde og hurtiglading inntil 135 kilowatt, kan du trygt ta bilen med deg hvor som helst. Ved hjemmelading vil det ta cirka 7 timer og 30 minutter å fullade ID.4. Med andre ord kan du sette den til lading når du kommer hjem etter jobb, og sette deg i en fulladet bil neste morgen. 

Om du har Volkswagens ladeabonnement «We Charge», har du tilgang på flere hurtigladenettverk i Norge, samt rundt om i hele Europa. Med appen «Volkswagen» kan du koble deg opp til ladestasjoner og få gunstige fordeler på pris. 

Kort fortalt har ID.4:

  • 542 kilometer rekkevidde
  • Ladetid fra 10 prosent til 80 prosent på 28 minutter
  • Batterikapasitet netto 77 kilowattimer

Les mer om ID.4 rekkevidde og lading her.

ID.4 elektrisk SUV

Tilhengerfeste til ID.4: Trekkraft på 1 200 kilo

ID.4 kommer med et uttrekkbart tilhengerfeste, som kan vippes under støtfangeren når det ikke er i bruk, så det ikke lenger er synlig. Du kan kjøre med en tilhenger som har en totalvekt på 1200kg. Godkjent taklast for modellene er 75 kilo. Det er altså ikke noe problem å ta med seg skiene om vinteren, eller båt og sykler om sommeren.

Les mer om ID.4 tilhengerfeste her.

ID.4

Varmepumpe og klima i ID.4: Forhindrer rekkeviddetap

ID.4 har et varmepumpesystem som skal forhindre rekkeviddetap ved -15 grader til 10 grader. Da vil pumpen varme opp eller kjøle ned batteriet om det er nødvendig. Dette er felles for alle modellene. Det samme gjelder klimaanlegget, et 2-soners «Air Care Climatronic», som ikke bare justerer temperaturen, men renser luften for støv og pollen. 

vw id4 gtx


Foto: Martin Eriksen | Autoria 

Foto: Vetle Eriksen | Autoria 

Kilde: Volkswagen

Relaterte artikler

Audi Q8 e-tron

Audi e-tron var bilen som for mange familier gjorde elbil til det foretrukne valget. Nå viderefører Audi Q8 e-tron alle de gode kvalitetene...

Audi Q4 e-tron

Romslig familiebil. Elektrisk og miljøvennlig. Velger du Audi Q4 e-tron kan du forvente alt dette. Elbilen har smarte løsninger for lading...

ID.4 med tilhengerfeste

Folkefavoritten ID.4 kan selvfølgelig leveres med tilhengerfeste. Her får du vite hvilken hengervekt som er tillatt, hva tilhengerfestet...