Skip to content

Volkswagen ID.3 i oppdatert utgave. Interiør, plass og mer

Hopp raskt til:

Den første modellen som ble introdusert i Volkswagens ID.-familie var ID.3 og den ble raskt en bestselger i Norge. Nå lanseres ID.3 i en ny og forbedret utgave med oppgradert interiør, nye designelementer og en imponerende rekkevidde på opptil 555 km.


ID. 3

ID.3 med oppgradert interiør og økt kvalitetsfølelse

I den nye ID.3 vil du finne betydelige oppgraderinger når det gjelder materialvalg i interiøret. Interiørpaneler og deler av dashbordet er nå kledd i mykere materialer for å forbedre kvalitetsfølelsen.

I den oppgraderte ID.3 får du nå en større infotainmentskjerm som standardutstyr. Den integrerte 12-tommers Discover Max-skjermen inneholder en rekke velkjente VW-funksjoner. 
Du kan også velge AR Head-up display⁠1 som viser viktig info direkte på frontruten, blant annet hastighet og navigasjonspiler for enklere kjøring. Bruker du førerassistentsystemet Travel Assist, projiseres nå assistert feltskifte og annen relevant informasjon i frontruten.

Du kan velge sportsseter med innebygde hodestøtter, elektrisk justering og massasjefunksjon som gir deg høy komfort og en mer sportslig kjøreopplevelse i ID.3. Setetrekket, som er svært slitesterkt, består av mikrofibermateriale basert på resirkulert plastavfall. Hele 71 prosent av dette materialet kommer fra resirkulert plastavfall.

Du kan skape den ideelle atmosfæren i din ID.3 ved å tilpasse interiørlyset. Du har valget mellom ti standardfarger, eller du kan utvide paletten med 30 farger som ekstrautstyr. Her kan du sette stemningen i bilen ved å justere lyset i instrumentpanelet, oppbevaringsrommet for mobiltelefonen og i dørene. 

Les om rekkevidde og lading av ID.3

 

ID. 3

Utvendige oppgraderinger på ID.3

Du vil oppleve at ID.3 ser mer sportslig ut enn sin forgjenger. Den mest fremtredende endringen finner man i fronten, der den nye støtfangeren har fått sporty luftinntak på ytterkantene, som gir bilen et tøffere utseende.

Volkswagen har gjort endringer på panseret ved å fjerne den tidligere svarte forhøyningen øverst mot frontruten. I kombinasjon med innfelte detaljer på sidene av panserets øvre del, skapes et visuelt inntrykk av en forlenget bil.

Bakpartiet har også blitt oppgradert, der designere har latt baklysene strekke seg innover mot den velkjente Volkswagen-logoen, en signatur man kjenner fra ID.4- og ID.5-modellene. 
Du får også muligheten til å velge IQ.LIGHT LED Matrix-lys. Den innovative LED Matrix-teknologien gjør det mulig å kjøre med fjernlysene på kontinuerlig, uten å blende andre trafikanter. Sikkert for både deg og medtrafikanter. 

Øvrig har du valget mellom følgende felgalternativer:

18-tommers East Derry lettmetallfelger
19-tommers Wellington lettmetallfelger
20-tommers Sanya lettmetallfelger

ID. 3

Bagasjerom og plass i ID.3

De innvendige målene til ID.3 er de samme som tidligere. Her finner du et bagasjerom på 385 liter. ID.3 er en bil i kompaktklassen og har du behov for større bagasjerom bør du heller vurdere å gå opp en klasse til ID.4. Når det kommer til plass i kupeen og i baksetet er ID.3 ledende i sin klasse. Her har voksne god benplass og sitter svært komfortabelt. Har du barn, finner du to lett tilgjengelige ISOFix fester i baksetet, i tillegg har ID. 3 Isofix i passasjersetet foran. 

ID.3 er dessverre ikke godkjent for å trekke tilhenger, ei heller godkjent for taklast i form av skiboks eller sykler på taket. Du kan likevel ettermontere et feste for å bære sykler eller lignende, med en samlet vekt på 75 kg. Du finner også en praktisk skiluke bak midtarmlenet i baksetet.

ID. 3 bagasjerom

Velg mellom to utstyrsvarianter av ID.3

Du kan velge mellom to ulike varianter av ID.3. Begge har bakhjulstrekk som de foregående modellene. Pro utgaven har en rekkevidde på inntil 431 km WLTP og har standardutstyr som 18" lettmetallfelger "East Derry", 2-soners Climatronic elektronisk klimaanlegg, Navigasjonssystemet «Discover Max» med 12" touch-screen fargeskjerm, Adaptiv cruise control, ACC, Fjernlysassistent og ISOFix barnesetefester for i-Size foran og bak. 

Pro S utgaven har et større batteri og her får du en rekkevidde på inntil 555 km WLTP. Utover standardutstyret du også får i Pro, har Pro S 19" lettmetallfelger "Wellington", og setetrekk i Artvelour «Dusty Grey» / kunstskinn.

Se kampanje og pris på ID.3 her

ID. 3 bagasjerom

 

Foto: Vetle | Autoria

Kilde: Volkswagen

Relaterte artikler

Kia EV6 - Lang rekkevidde, effektiv lading og smart design

Opplev valgfrihet med Kia EV6, tilpasset ditt behov og budsjett. Velg mellom bakhjulstrekk eller firehjulstrekk, samt ulike...

Kia EV9 - Plass, rekkevidde og teknologi i en kraftpakke

Kia EV9 er en banebrytende elektrisk SUV som redefinerer komfort, teknologi og plass. Med rekkevidde på opptil 563 kilometer, lynrask 800V...

Fiat 600e - Alt du må vite om elbilen fra Fiat

Fiat 600e, med en rekkevidde på over 400 km etter WLTP-standarden, denne elbilen passer til deg som kjører i byen, og samtidig vil ha...