Skip to content

Audi e-tron GT - tilbyr deg en unik kjøreopplevelse.

Hopp raskt til:

Audi e-tron GT er en elbil som imponerer på alle fronter. Rå ytelse, elegant design, komfortabelt interiør og avansert teknologi, tilbyr denne elbilen en unik kjøreopplevelse. Audi e-tron GT deler plattform med Porsche Taycan. RS-utgaven kan sammenlignes med noen av de mest kraftige sportsbilene på markedet. 

audi e-tron gt test

Audi e-tron GT - fra 0 til 100 km/t på kun 4,1 sekunder

Audi e-tron GT er kjent for sin imponerende ytelse og akselerasjon. Med en topp effekt på opptil 350 kW og et totalt dreiemoment på 630 Nm, kan denne bilen akselerere fra 0 til 100 km/t på kun 4,1 sekunder. Rekkevidden, i henhold til WLTP-målinger, er imponerende 501 km. Dette gjør e-tron GT til en elbil for både daglig pendling og lengre turer.

Audi e-tron GT

Imponerende eksteriør og aerodynamikk

Med sitt brede og lave karosseri, lange akselavstand og panoramasoltak, har Audi e-tron GT et design som utstråler kraft og ytelse. De aerodynamiske formene på bilen er ikke bare estetiske, de bidrar også til en forbedret effektivitet og ytelse. Smarte luftinntak foran, luftgjennomstrømning i hjulhusene og en markant diffusor bak, gir bilen en imponerende aerodynamikk som du kan tilpasse etter kjøresituasjonen.

 

Audi e-tron GT

e-tron GT bagasjerom

Audi e-tron GT har et bagasjerom på 405 liter og muligheten til å legge ned ryggen på baksetene i ulike forhold, får du bedre lagringsplass. Du kan også heve understellet for ekstra bakkeklaring og senke bilen for bedre luftmotstand og lavere forbruk.

Audi e-tron GT er utstyrt med avansert teknologi, quattro firehjulsdrift, differensialsperre, og ladeport på begge sider. Navigasjonssystemet hjelper deg med å planlegge ladestopp underveis, og lydsystemet kan tilpasses dine preferanser.

audi e-tron gt interiør

Komfort og kvalitet i interiøret på e-tron GT

Audi e-tron GT imponerer også på innsiden. Med sportsseter foran som har integrerte hodestøtter og god sidestøtte, gir bilen en behagelig kjøreopplevelse selv i raske svinger. Interiøret utstråler sportslighet, høy kvalitet og komfort. Det er også mulighet for å velge mellom ulike setetyper, blant annet seter med kjøling og massasjefunksjoner.

Audi e-tron GT rekkevidde 


Med et litiumionbatteri på 800 volt integrert i understellet, tilbyr Audi e-tron GT rask lading og imponerende rekkevidde. Rekuperasjonssystemet bidrar til en rekkevidde på opptil 501 km WLTP. Med helvariabel quattro firehjulsdrift tilpasses kraftfordelingen mellom hjulene, noe som gir både godt veigrep og imponerende akselerasjon.

  • e-tron GT rekkevidde opptil 501 km WLTP

 

  • e-tron GT RS rekkevidde opptil 495 km WLTP 


Se pris og kampanje på e-tron GT her.

audi e-tron gt rekkevidde

Audi e-tron GT RS: Enda mer ytelse

For deg som søker enda mer ytelse, er Audi e-tron GT RS et naturlig valg. Med en topp effekt på opptil 440 kW, et dreiemoment på 830 Nm og akselerasjon fra 0 til 100 km/t på kun 3,3 sekunder, er dette en bil som tar elektrisk kjøring til et nytt nivå. Den vil gi deg en motorkraft på 646 hk /830 nm. 

Med en rekkevidde på opptil 495 km (WLTP) og lynrask lading, gir e-tron GT RS deg en fantastisk kjøreopplevelse.

Hva sier eksperten?

En av de morsomste elbilene du kan kjøpe – Du glemmer helt at du kjører elektrisk. Mats Brustad - TV2 Broom

 

e-tron GT

Audi e-tron GT vs. GT RS: Valget mellom ytelse og super-ytelse

Audi e-tron GT-serien gir deg valget mellom to elbilmodeller: e-tron GT og e-tron GT RS. Begge bilene har mye å tilby, men de er skreddersydd for litt forskjellige kjøreopplevelser.

Audi e-tron GT: Allsidig ytelse

Audi e-tron GT er den ideelle bilen for deg som ønsker imponerende ytelse, men også god allsidighet. Med en topp effekt på opptil 350 kW og en akselerasjon fra 0 til 100 km/t på 4,1 sekunder, gir den deg en rask og morsom kjøreopplevelse. Den har også en imponerende rekkevidde på inntil 501 km, som gjør den egnet for lange turer. e-tron GT kombinerer kraft og komfort i en elegant pakke, perfekt for deg som ønsker en balansert elbil.

 

audi e-tron gt rs

Audi e-tron GT RS: Super-ytelse i særklasse

For deg som søker ekstrem ytelse, er Audi e-tron GT RS det ultimate valget. Med en topp effekt på opptil 440 kW og en akselerasjon fra 0 til 100 km/t på kun 3,3 sekunder, er dette en elbil som tar pusten fra deg. RS-utgaven gir deg en super-ytelse som kan sammenlignes med noen av de mest kraftige sportsbilene på markedet. Med en imponerende rekkevidde på opptil 495 km (WLTP) og lynrask lading, gir e-tron GT RS deg en kjøreopplevelse uten sidestykke.

Valget mellom e-tron GT og e-tron GT RS avhenger av dine behov og preferanser. Hvis du ønsker en allsidig elbil med imponerende ytelse, er e-tron GT et utmerket valg. Men hvis du vil ha det aller beste innen elbil-ytelse og er klar for å oppleve ekstreme akselerasjonstider, vil e-tron GT RS ta kjøreopplevelsen din til et helt nytt nivå.

audi e-tron gt test

e-tron GT Test

I TV2 Broom's test av Audi e-tron GT blir bilens kjøreegenskaper nøye utforsket. Denne elbilen imponerer med sitt luftfjæringssystem og firehjulsstyring, som gir både bedre manøvrerbarhet i lave hastigheter og økt stabilitet ved høyere hastigheter. Selv om testkjøringen foregikk på snødekte veier, viste e-tron GT seg å være komfortabel og håndterlig under utfordrende forhold. Lyddempingen var ekstremt god, takket være doble støydempende vinduer i testbilene.

De ulike kjøreprogrammene, spesielt "Dynamic," ga en tydeligere følelse av bilens egenskaper, selv om det kunne oppleves som følsomt på vinterveier. I komfortmodus leverte e-tron GT en behagelig og stødig kjøreopplevelse. Luftfjæringen muliggjorde også justering av bakkeklaringen, og standardutstyret i Norge ga en rekkevidde på 465 kilometer (RS-e-tron GT) og 488 kilometer (e-tron GT).

Selv om forbruk og rekkevidde ikke kunne måles nøyaktig under testkjøringen, viser e-tron GT seg å være en imponerende elbil med god ytelse og komfort. Bagasjerommet på 405 liter og plassen i baksetet gir praktiske løsninger for oppbevaring og passasjerer. Bilen imponerer også med sitt utvendige design, LED-belysning, og fysiske knapper i interiøret.

e-tron GT versus e-tron GT RS

Hvor mye koster Audi e-tron GT?

En riktig utstyrt Audi e-tron GT er naturlig nok ikke en rimelig bil, samtidig er dette heller ikke bilen for deg som vil inngå kompromisser. Skreddersy gjerne din egen e-tron GT med hjelp fra Autoria sin bilrådgiver. Se pris på Audi e-tron GT her. 

@autoria.no Hvor ville du dratt på tur om du hadde hatt Audi e-tron GT for en helg? 😎🏎️🏔️ #audi #etrongt #audietrongt #audisport #fyp #foryoupage ♬ Daydream - Gunter Kallmann Choir

Foto: Vetle | Autoria

Foto: Audi

Kilde: Audi

Kilde: Audi

Kilde: Broom

Relaterte artikler

Kia EV6 - Lang rekkevidde, effektiv lading og smart design

Opplev valgfrihet med Kia EV6, tilpasset ditt behov og budsjett. Velg mellom bakhjulstrekk eller firehjulstrekk, samt ulike...

Audi A6 e-tron Concept - Lynrask lading og 700 km rekkevidde

Audi A6 e-tron Concept er bygget på den avanserte Premium Platform Electric (PPE)-arkitekturen, utviklet i samarbeid mellom Audi og...

Audi RS 6 Avant performance: Kraft, plass og eleganse i skjønn forening

Den nye Audi RS 6 Avant performance er et kraftverk på fire hjul som forener styrke, plass og luksus. Med 631 hestekrefter og et...