Skip to content

BYD Han - Elektrisk sedan med firehjulstrekk og lang rekkevidde

Hopp raskt til:

BYD Han 4x4 er både sporty og luksuriøs samtidig som du får en rekkevidde på inntil 521-622 km (WLTP). Bli inspirert av kvalitetsfølelsen og de ekstreme ytelsene du får med BYD Han, en av de mest spennende elektriske sedanene på markedet akkurat nå. Finn ut mer om rekkevidde, lading, interiør og mer!


Byd Han

BYD Han rekkevidde

Med BYD Han får du en rekkevidde på hele 521-662 km (WLTP kombinert/urban). Med den gode rekkevidden i tillegg til firehjulstrekk er alt tilrettelagt for bykjøring, landeveiskjøring, samt turer til hytta på fjellet. Kjøremønster, temperaturer og størrelse på hjul spiller inn på den oppgitte rekkevidden.

BYDs første modell i det norske markedet, SUVen BYD Tang, har vist seg å ha de minste avvikene på reell og oppgitt rekkevidde i elbil-tester. BYD Hans rekkevidde ble tidligere i år testet av NAF i deres vintertest og klarte hele 406 km. I NAF sin sommertest kom BYD han seg 452km. I følge NAF bøy testruten på alt fra rolig bykjøring til krevende fjellstigninger. Med temperaturer mellom 0 og 19 minusgrader på vintertesten, og mellom 15 og 20 varmegrader på sommertesten.

Verdt å nevne er at rekkeviddetesten til NAF gjennomføres uten forvarming av kupé eller batteri – noe som begrenser rekkevidden mer enn en forvarmet bil.

Byd Han

Varmepumpe er standardutstyr

BYD Han leveres med avansert og energibesparende varmepumpesystem som standard. Systemet er utformet for å utnytte energi fra miljøet, drivlinjen, kupeen og til og med batteriene, og dermed øke effektiviteten ved både oppvarming og kjøling. Så uansett om du kjører på varme sommerdager eller kalde vintermorgener, kan du nyte en komfortabel temperatur i kupeen uten at det går for mye utover rekkevidden.

Se pris og kampanje på BYD Han her.

Byd Han interiør

Batteri og lading

BYD Han leveres med det egenutviklede Blade-batteriet fra BYD, som anses som et av de sikreste batteriene på markedet. Blant de viktigste egenskapene er batteriets evne til å motstå høye temperaturer, med minimal varmeutvikling. Blade-batteriene har også lang levetid. 

BYD Han har en batterikapasitet på 85,4 kWh og støtte for 7 kW når du skal lade hjemme og 120 kW når du skal lade på hurtigladere. 

I NAFs sommer-ladetest i 2023 ladet de BYD Han fra 10-80% på 45 minutter. Her kommer du langt på en liten ladeøkt. 

BYD Han Interiør

I BYD Han får du et romslig og elegant interiør som byr på luksus og høy kvalitet. Interiøret er utstyrt med flere skjermer, inkludert en stor 15,6-tommers hovedskjerm for infotainmentsystemet. Dynaudio lydsystemet med 12 høyttalere gir deg en heftig lydopplevelse. I tillegg kan du lade mobilen trådløs og det oppvarmede skinnrattet er perfekt for kalde vinterdager. 

De eksklusive, premium skinnsetene i nappa kan justeres åtte veier for føreren med minnefunksjon, og seks veier for passasjersetet foran. Setene har også både ventilasjon og oppvarming. Settene bak har også justeringsmuligheter. Her sitter du og passasjerene dine svært komfortabelt også på de lange kjøreturene. For fester av barneseter har du to isofix-fester i baksetet. 

Passasjerene i baksetet har også sin egen 7-tommers skjerm innebygd i midtarmlenet, hvor de kan kontrollere temperatur og luft, panoramasoltaket og ulike ambientelys.

Byd Han interiør

Bagasjerom og plass i BYD Han

Bagasjerommet på BYD Han rommer 410 liter, samt du har et lite rom under gulvet til lagring av ladekabler. Se bildene for hva du får plass til i bagasjerommet. En stor fordel er at du har skiluke. Ønsker du å få med mer bagasje kan du montere skiboks, BYD Han er godkjent for 85kg taklast. 

I kupeen har du og de du reiser med svært god plass. Med en akselavstand på nesten 3 meter og flatt gulv kan passasjerene i baksetet virkelig boltre seg. Også takhøyden er i øvre sjiktet for en sedan, samt du får midtarmlene bak. Her sitter voksne svært komfortabelt. 
 Byd Han

Sikkerhetssystemer i BYD Han

Når det gjelder sikkerhet, er BYD Han utstyrt med Adaptive Cruise Control, filvarsling, elektronisk stabilitetskontroll, blindsonevarsling og automatisk nødbrems. I tillegg får du 360 graders kamera og parkeringssensorer foran og bak. Alt dette gir deg en trygg og avslappet kjøreopplevelse. 

Byd Han rekkevidde

BYD CONNECT APP

Ved hjelp av BYD-appen på mobilen kan du enkelt holde oversikt over din BYD Han, uavhengig av hvor du befinner deg. Med denne praktiske appen kan du enkelt sjekke bilens funksjoner, inkludert batteristatus, låse opp eller låse dørene, slå av eller på bilen og til og med tidsinnstille klimaanlegget. Slik kan du alltid ha full kontroll over bilens status og funksjonalitet.

0-100 på 3,9 sekunder

BYD Han er en stor bil, men byr likevel på ekstreme ytelser med to elektriske motorer som til sammen leverer imponerende 516 hestekrefter. Dette gir deg en lynrask akselerasjon fra 0-100 km/t på kun 3,9 sekunder. Med avanserte kjøreprogram, Brembo bremser og firehjulstrekk som fungerer i sanntid, kan du kjøre effektivt og trygt uansett værforhold.

Foto: Vetle Eriksen | Autoria
Foto: RSA

Kilde: BYD 

Relaterte artikler

BYD Atto3 - Prisgunstig og kompakt SUV med god rekkevidde

BYD Atto3 er en moderne el-SUV, kompakt, effektiv og prisgunstig. Her får du god plass og en rekkevidde på 420km WLTP. Atto3 er bygget på...

BYD Tang - Elektrisk SUV med firehjulstrekk og pålitelig rekkevidde

BYD Tang 4x4 er en stor 7-seters SUV med høyt utstyrsnivå. En perfekt familiebil. Med en rekkevidde på inntil 400-528 km (WLTP), som har...

BYD Dolphin - Smart hatchback med solid rekkevidde

BYD Dolphin er bygget på den splitter nye BYD e-Platform 3.0, eksklusivt utviklet for helelektriske biler. Plattformen utnytter intelligens...