Skip to content

Jeep

Autoria er merkeforhandler av Jeep. Du finner et utvalg av nye og brukte Jeep modeller hos Autoria Ski. Vi tilbyr hjemlevering og digital rådgivning, så du kan trygt bestille din nye Jeep hos Autoria. Autoria Ski tilbyr også alt av verkstedtjenester til din Jeep. Jeep er et ikonisk bilmerke som er kjent for sine robuste terrengbiler og eventyrlystne ånd. 

 

Hopp raskt til:

Jeep modeller

Med en imponerende arv som strekker seg over flere tiår, tilbyr Jeep en rekke modeller som kombinerer kraft, stil og fremragende terrengkapasitet. Uansett hvilken Jeep-modell du velger, kan du forvente pålitelighet, solid håndverk og en kjøreglede som tar deg dit du vil, enten det er på veien eller utenfor allfarvei. Jeep-modellene kombinerer kompromissløs terrengkapasitet med moderne design og avansert teknologi, slik at du kan oppleve friheten og eventyret som Jeep står for.

Jeep

Jeep Avenger

Med Jeep Avenger får du ikke bare en 100% elektrisk bil, men også en 100% Jeep. Den representerer merket sitt med stolthet og kombinerer de kjente Jeep-kvalitetene med den nye elektriske teknologien. Opplev friheten og eventyret som kommer med å kjøre en moderne og elektrisk SUV fra Jeep.

Les mer om Jeep Avenger her.

Avenger er en moderne og kompakt SUV som er skapt for å imponere. Med en rekkevidde på opptil 400 km gir den deg den friheten du trenger for å utforske veiene og naturen rundt deg. Uansett om du skal kjøre i byen eller på eventyr i terrenget, vil Avenger være din pålitelige følgesvenn. Jeep Avenger er utstyrt med en kraftig helelektrisk motor som leverer 156 hk (115 kW). Den gir deg rask akselerasjon og en jevn kjøreopplevelse. Med seks ulike kjøremoduser tilpasset ulike forhold og terreng. 

Se kampanje på Jeep Avenger her:

Jeep Wrangler

Jeep Wrangler

En av de mest ikoniske Jeep-modellene er Jeep Wrangler. Med sitt karakteristiske design og evnen til å takle de tøffeste terrengene, er Wrangler elsket av eventyrere og offroad-entusiaster over hele verden. Den legendariske 4x4-kapasiteten gir deg muligheten til å utforske avsidesliggende steder og takle utfordrende terreng med selvtillit. Jeep Wrangler får du nå som Plug-in Hybrid, med 45 km elektrisk rekkevidde ( WLTP)


Se kampanje på Jeep Wrangler her.

Jeep Gladiator

Jeep Gladiator

Jeep Gladiator er en unik og allsidig pickup-truck som kombinerer terrengkapasiteten til en Jeep med praktisk lasteevne. Med sin robuste konstruksjon og ikoniske design, er Gladiator og du klar for utfordrende terreng og eventyr. Gladiator deler mye av sitt DNA med den legendariske Jeep Wrangler, og tilbyr den samme 4x4-kapasiteten og evnen til å takle tøffe forhold. Uansett om du skal krysse elver, klatre over fjell eller utforske utilgjengelige områder, vil Gladiator føre deg dit du vil med selvtillit.

Se kampanje på Jeep Gladiator her.

Les mer om Jeep Gladiator her.

 

Jeep Compass

Jeep Compass

Hvis du vil ha en mer kompakt SUV, er Jeep Compass et flott alternativ. Denne allsidige modellen tilbyr stilfullt design, moderne teknologi og god plass til passasjerer og last. Compass er utstyrt med Jeep's 4x4-system og er klar for eventyr, enten det er på asfalt eller utenfor allfarvei. 

Se kampanje på Jeep Compass her.

Vi hjelper deg. Kontakt oss om ny Jeep her.

 

Jeep

Jeep verksted

Et sertifisert Jeep verksted har egne Jeep-teknikere som er eksperter på Jeep. Så du kan være trygg på at din Jeep er i de beste hender hos Autoria. Kun bruk av Jeep originaldeler garanterer at du har samme høye komfort og sikkerhet etter at du har gjennomført reparasjoner eller service på din Jeep.

Fordeler med å benytte et sertifisert Jeep verksted:

  • Skreddersydd service til din Jeep
  • All verkstedhistorikk blir lagret hos ditt Jeep verksted

 

Skal du ha service, EU-kontroll, registerreim-bytte eller annen reparasjon til din Jeep?

Da bestiller du enkelt verkstedtime til din Jeep her.

Jeep artikler

Les artikler om Jeep her.

Bilmerker

Se flere bilmerker her.

Jeep kampanjer

Se kampanjer på nye biler her.