Skip to content

BYD

Autoria er merkeforhandler av BYD. Du finner et utvalg av nye og brukte BYD modeller hos Autoria Mysen. Vi tilbyr hjemlevering og digital rådgivning, så du kan trygt bestille din nye BYD hos Autoria. Vi tilbyr også alt av verkstedtjenester til din BYD hos Autoria Mysen. BYD, er et kinesisk bilmerke med en imponerende portefølje av elektriske kjøretøy, og er en ledende aktør innen bærekraftig transport.Hopp raskt til:

BYD modeller

BYD (Build Your Dreams) har et sterkt engasjement for elektrifisering og leverer innovative bilmodeller som kombinerer avansert teknologi, pålitelighet og miljøvennlighet.

 

BYD Garanti

BYD gir deg trygghet med en omfattende garantipakke. Batteriet har en garantiperiode på hele 8 år eller 160 000 kilometer, slik at du kan være sikker på at det vil yte pålitelig i lang tid. For å beskytte bilen din mot rustdannelse og forlenge dens levetid, har alle BYD-biler blitt understellsbehandlet med Mercasol i Norge.

Denne behandlingen sikrer at bilen din er rustbeskyttet og klar for å takle utfordringene fra norsk vær og veiforhold. 

Byd tang

BYD Tang 

En av de mest kjente modellene fra BYD er BYD Tang. Denne helelektriske SUV-en imponerer med sin kraftige ytelse og imponerende rekkevidde. Med avansert batteriteknologi og et sofistikert drivverk leverer BYD Tang en dynamisk kjøreopplevelse og rask akselerasjon.

Les mer om BYD Tang her. 

SUV-en har også et romslig interiør og moderne funksjoner som gjør kjøreturen komfortabel og praktisk. BYD Tang kombinerer luksus, kraft og miljøvennlig teknologi i en imponerende pakke.

Se kampanje på BYD Tang her.

Byd Atto3

BYD Atto3

BYD Atto3 er en kompakt elbil designet for praktisk og effektiv bykjøring. Med sitt ultrakompakte design og smidige manøvreringsevner er Atto3 ideell for tett trafikk og trange parkeringsplasser.

Les mer om BYD Atto3 her.

Denne elektriske bybilen har en imponerende rekkevidde og hurtigladingsteknologi, slik at du kommer deg rundt i det daglige uten bekymringer. Til tross for sin kompakte størrelse tilbyr Atto3 et overraskende romslig interiør og moderne funksjoner som gjør hver tur komfortabel og praktisk. 

Se kampanje på BYD Atto3 her.

Byd Han

BYD Han 

BYD fortsetter å utvide sitt utvalg av elektriske kjøretøy og har også modeller som BYD Han og BYD Dolphin. BYD Han er en luksuriøs sedan med høy ytelse og sofistikert interiør.

Les mer om BYD Han her.

Dolphin er en kompakt elbil designet spesielt for urbane omgivelser, og gir en praktisk og effektiv løsning for bykjøring. Og skal snart lanseres i Norge.

Se kampanje på BYD Han her.

BYD eTP3

BYD varebiler

BYD eTP3 er en praktisk og pålitelig el-varebil som passer perfekt for rørleggere, håndverkere og varetransport i byen. Med opptil 275 km rekkevidde (WLTP) kan du enkelt komme deg rundt i byområder uten å bekymre deg for rekkeviddeangst. Uansett om du har korte turer mellom jobboppdrag eller trenger å transportere varer innenfor bygrensene, gir eTP3 deg den fleksibiliteten du trenger.

Se kampanje på BYD eTP3 her.

Vi hjelper deg. Kontakt oss om ny BYD her.

 

Byd verksted

BYD verksted

Et sertifisert BYD verksted har egne BYD-teknikere som er eksperter på BYD. Så du kan være trygg på at din BYD er i de beste hender hos Autoria. Kun bruk av BYD originaldeler garanterer at du har samme høye komfort og sikkerhet etter at du har gjennomført reparasjoner eller service på din BYD.

Fordeler med å benytte et sertifisert BYD verksted

  • Skreddersydd service til din BYD
  • All verkstedhistorikk blir lagret hos ditt BYD verksted

 

Skal du ha service, EU-kontroll, eller annen reparasjon til din BYD? 

Da bestiller du enkelt verkstedtime til din BYD her.

BYD artikler

Les artikler om BYD her.

Bilmerker

Se flere bilmerker her.

BYD kampanjer

Se kampanjer på nye biler her.