Skip to content

Maxus

Autoria er merkeforhandler for Maxus. Du finner et utvalg av nye og brukte Maxus modeller hos Autoria Askim. Vi tilbyr også alt av verkstedtjenester til din Maxus hos Autoria Askim.

 

Hopp raskt til:

Maxus modeller

Maxus er et bilmerke med kinesiske røtter som har etablert seg som en aktør innen elektriske kjøretøyer og varebiler. Selskapet er kjent for å tilby praktiske og funksjonelle kjøretøyer med fokus på pålitelighet og moderne teknologi. Maxus er kjent for sin elektriske varebilserie, som tilbyr romslige lasterom, lang rekkevidde og rask lading for å møte behovene til bedrifter. Varebilene er utstyrt med moderne funksjoner og avansert teknologi for å forbedre effektiviteten og brukervennligheten.

Maxus EDeliver3

Maxus e-Deliver 3 | Elektrisk varebil

Maxus e-Deliver 3 er en elektrisk varebil som tilbyr praktisk og bærekraftig transportløsning for bedrifter. Denne kompakte varebilen har en imponerende elektrisk rekkevidde og et romslig lasterom, noe som gjør den ideell for bykjøring og leveringstjenester. Med rask lading og avansert teknologi sikrer e-Deliver 3 deg effektivitet og pålitelighet i arbeidshverdagen.

Se kampanjen på Maxus e-Deliver 3 her.

Maxus EDeliver9

Maxus e-Deliver 9 | Elektrisk varebil

Maxus e-Deliver 9 er en elektrisk varebil designet for større lastekapasitet og allsidighet. Med sitt romslige interiør og imponerende lastekapasitet, er e-Deliver 9 ideell for transport av varer over lengre distanser. Den tilbyr også lang elektrisk rekkevidde, noe som gjør den godt egnet for langdistanse transport.

Se kampanje på Maxus e-Deliver 9 her.

Maxus T90

Maxus T90 EV Pickup | Elektrisk pickup

Maxus T90 EV Pickup er en elektrisk pickup-truck som kombinerer styrke, pålitelighet og bærekraft. Denne elektriske pickup-trucken har imponerende trekkraft og kraftig ytelse, noe som gjør den ideell for både arbeid og eventyr. Med sin avanserte elektriske drivlinje og lang rekkevidde tilbyr T90 EV Pickup en miljøvennlig kjøreopplevelse uten å gå på kompromiss med kapasitet og allsidighet. Denne pickup-trucken er designet for å takle krevende terreng og tøffe arbeidsforhold. 

Se kampanje på Maxus T90 EV Pickup her.

Maxus Euniq 5

Maxus Euniq 5

Maxus Euniq 5 er en elbil som kombinerer bærekraft og stil. Denne elektriske SUV-en er designet med fokus på både ytelse og miljøvennlighet. Du får et intuitivt infotainmentsystem med en berøringsskjerm, som gir deg tilgang til navigasjon, musikk og kommunikasjon. Den støtter hurtiglading, slik at du kan lade batteriet raskt og komme deg tilbake på veien. 

Se kampanje på Maxus Euniq 5 her.

Maxus Euniq6

Maxus Euniq 6

Maxus Euniq 6 er en elektrisk SUV som tilbyr en kombinasjon av stil, komfort og bærekraft. Denne elektriske SUV-en har et moderne og elegant design både innvendig og utvendig, og tilbyr romslig plass til passasjerer og last. 

Se kampanje på Maxus Euniq 6 her.

Vi hjelper deg. Kontakt oss om ny Maxus her.

 

Maxus EDeliver9

Maxus verksted

Et sertifisert Maxus verksted har egne Maxus-teknikere som er eksperter på Maxus. Så du kan være trygg på at din Maxus er i de beste hender hos Autoria. Kun bruk av Maxus originaldeler garanterer at du har samme høye komfort og sikkerhet etter at du har gjennomført reparasjoner eller service på din Maxus.

Fordeler med å benytte et sertifisert Maxus verksted:

  • Skreddersydd service til din Maxus
  • All verkstedhistorikk blir lagret hos ditt Maxus verksted

 

Skal du ha service, EU-kontroll, registerreim-bytte eller annen reparasjon til din Maxus?

Da bestiller du enkelt verkstedtime til din Maxus her.

Bilmagasin

Les artikler om bil og bilhold her.

Bilmerker

Se flere bilmerker her.

Maxus kampanjer

Se kampanjer på nye biler her.