Skip to content

Fiat 600e - Elektrisk kjøreopplevelse med italiensk sjarm

Hopp raskt til:

Fiat lanserer en ny elektrisk modell, Fiat 600e, med en rekkevidde på over 400 km etter WLTP-standarden, denne elbilen passer til deg som kjører i byen, og samtidig vil ha friheten med god rekkevidde på de lengre turene.


Fiat 600e

Dolce Vita på hjul

Fiat 600e er ikke bare en elbil, den er et ikon på utsiden og et uttrykk for Dolce Vita på innsiden. Dolce Vita, eller "det søte livet", er en viktig del av den italienske livsstilen, og 600e tar sikte på å gi deg en smakebit på nettopp det. Med sitt kule design og unike funksjoner som fargeterapi og massasje, tar 600e deg med på en kjøreopplevelse som stimulerer alle sanser.


Fiat 600e - Modellutvalg 

Toppmodellen i serien er Fiat 600e La Prima, som tilbyr enda mer utstyr, teknologi og komfort. I tillegg vil det være en innstegsmodell kalt 600e (RED). Denne utvidelsen av det elektriske programmet til Fiat gjør merket enda mer relevant i Norge. Kombinasjonen av italiensk stil og praktiske funksjoner sikrer deg at både ukedager og helger blir gode bilopplevelser. 

Hovedfargen på 600e (RED) - er naturlig nok rød. Du kan også få den i hvit og svart.


Fiat 600e La Prima tilbyr deg enda mer utstyr, teknologi og komfort og gir en maksimal opplevelse av italiensk Dolce Vita. Den er tilgjengelig i fire forskjellige farger som skal minne om italiensk naturlandskap:

  • Italias sol
  • Italias hav
  • Italias jord 
  • Italias himmel

😀 🌞🌼

Fiat 600e er forventet tilgjengelig i Norge i starten av 2024. 

Vil du bli holdt oppdatert om Fiat 600e? 

Da kan du sende inn skjema her, så holder vi deg oppdatert på lansering, priser og annen info. Helt uforpliktende 🚗🌼

 

Bærekraftig bymobilitet

Fiat fortsetter sin satsing på bærekraftig bymobilitet med lanseringen av 600e. Selv om den er betydelig større enn 500e, beholder den sin kompakte og smidige karakter som passer perfekt i et bymiljø. Med økt plass, lengre rekkevidde og den karakteristiske Dolce Vita-følelsen, representerer 600e den ideelle løsningen for deg som liker å kombinere en praktisk elbil med den gode Italienske følelsen.

Fiat 600e

Fiat 600e - Praktisk og stilfull

Fiat 600e kombinerer merkets verdier og italiensk stil på en kul og lekker måte. Du har plass til opptil fem personer og du får med deg mye bagasje. Modellen kommer også med avanserte sikkerhetssystemer som er en del av selvkjøring på nivå 2.


Fiat 600e er utstyrt med en rekke funksjoner som tar komfort og tilkobling til et nytt nivå. Den har en imponerende 10,25-tommers skjerm som driver et moderne infotainmentsystem. Med trådløs Apple CarPlay og Android Auto kan du enkelt koble til og bruke smarttelefonen din mens du er på farten.

Det tilkoblede navigasjonssystemet, levert av TomTom, er stemmestyrt og holder deg alltid på rett vei. Kartene oppdateres automatisk, og du vil få informasjon om tilgjengelige ladestasjoner på ruten din, slik at du kan planlegge ladingen på en enkel måte.

Fiat 600e rekkevidde

 

Bagasjerom og interiør i Fiat 600e

Fiat 600e er en femdørs bil med fem seter og et bagasjerom på 360 liter, i tillegg til 15 liter med oppbevaringsplass i interiøret. Den har også en smart tunnel mellom forsetene for oppbevaring av personlige eiendeler, samt fleksible koppholdere for å holde forfriskninger på plass.

10,25-tommers skjerm og et infotainmentsystem med trådløs Apple Carplay og Android Auto. Navigasjonen fra TomTom er stemmestyrt, kartene oppdateres automatisk og viser deg tilgjengelige ladestasjoner på turen.

Fiat-appen

Fiat 600e gir deg også muligheten til å styre visse funksjoner i bilen via Fiat-appen.

Du kan enkelt bruke appen til å kontrollere lysene og lukkingen av dørene, samt justere temperaturinnstillingene i kupéen for optimal komfort.

Thomas Erlandsen | Salg - og Markedssjef Fiat - Autoria Ski 

 

Fiat 600e

Fiat 600e - Lading og rekkevidde 


Elbilen kan lades raskt ved bruk av hurtiglading. 600e kan ta imot inntil 100 kW ved hurtiglading, noe som gjør det mulig å lade batteriet fra 20 til 80 prosent på så lite som 27 minutter. 600e er utstyrt med en motor med en ytelse på 156 hestekrefter, i tillegg til et batteri med en bruttokapasitet på 54 kWt som gir en rekkevidde på over 400 kilometer etter WLTP-standarden.

PS! Fiat 600e er ventet til Norge i starten av 2024.

 

Kilde: Fiat 

Foto: Fiat 

Fiat: 

Relaterte artikler

Fiat 500e – Den perfekte bybil med italiensk sjarm!

Leter du etter den smarteste og kuleste elbilen for livet i byen? Da er Fiat 500e det ideelle valget! Denne italienske sjarmøren har alt du...

Audi Q8 e-tron

Audi e-tron var bilen som for mange familier gjorde elbil til det foretrukne valget. Nå viderefører Audi Q8 e-tron alle de gode kvalitetene...

Audi Q4 e-tron

Romslig familiebil. Elektrisk og miljøvennlig. Velger du Audi Q4 e-tron kan du forvente alt dette. Elbilen har smarte løsninger for lading...