Skip to content

Bilpleie

Tar du godt vare på bilen din og sørger for jevnlig bilpleie forlenger du levetiden på bilen din. En bil som er blitt tatt godt vare på vil også være mer attraktiv som bruktbil, og du kan ved hjelp av gode rutiner for bilpleie øke salgsverdien på bilen. 


Hopp raskt til:

Utføre bilpleie selv eller hos proffen?

Autoria fører bilpleieprodukter fra anerkjente leverandører som du vil ha behov for hvis du ønsker å gjennomføre vask og polering av bilen selv.

Autoria Ski har en egen bilpleieavdeling som kan hjelpe deg med alt fra bilvask til lakkforsegling og polering.

Bestill bilpleie her

Vi hjelper deg. Her kan du bestille, eller få et uforpliktende pristilbud på bilpleie hos Autoria Ski.

bilpleie

Lakkforsegling med Ditec

Lakkforsegling med Ditec er et godt valg for å ivareta nybilfølelsen og lakken på din nye bil over tid. Vi anbefaler at lakkbehandlingen gjøres når bilen er så ny som mulig. Da har du de beste forutsetninger for å gi lakken en beskyttelse som vil gjøre bilen din lett å ta vare på og opprettholde sin nye bilglans i årene som kommer.

 

Bilvask

Hvor ofte du skal vaske bilen din avhenger av hvor mye du kjører. En tommelfingerregel kan være å få utført bilvask en til to ganger i måneden på vinteren, og en gang i måneden på sommeren.

Polering 

Det er anbefalt at du polerer bilen din to ganger i året, vår og høst. Når våren kommer bør du polere bilen for å fjerne det som har satt seg fast i lakken i løpet av vinteren og for å få opp glansen i lakken din igjen. Om høsten bør du polere for å motvirke at salt og skitt setter seg fast i lakken. 

Bilpleie

Sprekk i frontruta?

Vi bytter bilglass for deg

Verkstedtjenester

Se alle verkstedtjenester her.

EU-kontroll

Tid for EU-kontroll av bilen?