Skip to content

Denne seksjonen er ikke synlig i frontend. Brukes kun til å skrive intro tekst som vises på oversiktssiden.

Hos Autoria får du alltid 25 % rabatt på bytte av registerreim. Få et uforpliktende tilbud til din bil her. 

 

25 % rabatt på bytte av registerreim

Kampanje på bytte av registerreim

Prisen for bytte av registerreim kan variere avhengig av bilmodell. Det er imidlertid en nødvendig investering for å sikre at bilen din fungerer optimalt og for å unngå kostbare reparasjoner og motorskader. I tillegg kan det være lurt å skifte vannpumpen samtidig, da den ofte har samme levetid som registerreimen og kan være vanskelig å nå etter at reimen er byttet.

Hopp raskt til:

Hvorfor må registerreimen skiftes?

Gummi blir slitt over tid, og hvis reima blir for slitt, kan den ryke. Konsekvensene av en ødelagt registerreim kan være alvorlige, og det kan føre til at motoren blir ødelagt. Derfor er det viktig å følge skiftintervallet på registerreima.

Skiftintervallet på registerreima avhenger av både kjørelengde og alder på bilen din. Verkstedet har informasjon om skiftintervallene på akkurat din bil og kan hjelpe deg med å finne ut når det er på tide å bytte registerreima.

Ja, jeg vil gjerne ha et uforpliktende tilbud på bytte av registerreim.

kampanje registerreim

Hvor ofte bør registerreima byttes?

Det anbefales at du bytter registerreimen etter produsentens anbefalinger eller innen det angitte tidsintervallet, avhengig av hva som kommer først. Vanligvis ligger intervallet mellom 60.000 og 120.000 kilometer, eller mellom 5 og 10 år, avhengig av bilmodell og motor.

Les mer om hvorfor bytte registerreim i tide her.