Skip to content

Denne seksjonen er ikke synlig i frontend. Brukes kun til å skrive intro tekst som vises på oversiktssiden.

Hos Autoria får du 20 % rabatt på bytte av bremseskiver og bremseklosser på din Audi, Volkswagen eller Skoda. Få et uforpliktende tilbud til din bil her. 

 

20 % rabatt på bytte av bremseskiver og bremseklosser*

Kampanje på bytte av bremseskiver og bremseklosser

Bytte av bremser er en nødvendig investering for å sikre at bilen din fungerer optimalt og for å unngå farlige situasjoner. I en begrenset kampanjeperiode får du nå 20 % rabatt på skift av bremseskiver og/eller bremseklosser på din Audi, Volkswagen eller Skoda.

*Tilbudet gjelder til og med 30.04.24. Gjelder kun Audi, Volkswagen eller Skoda.

Hopp raskt til:

Hvorfor må bremser byttes?

Bremser må byttes fordi de slites ned over tid når du bruker dem til å stoppe bilen din. Dette skyldes friksjonen mellom bremseklossene og bremseskivene, som gradvis reduserer tykkelsen på klossene.

Når bremseklossene blir for tynne, mister de effektiviteten til å stoppe bilen raskt og trygt, noe som kan føre til farlige situasjoner på veien. Bytte av bremser er derfor nødvendig for å opprettholde god bremseytelse og sikker kjøring.

Ja, jeg vil gjerne ha et uforpliktende tilbud på bytte av bremseskiver og/eller bremseklosser.

Verksted

Hvor ofte bør bremseskiver og/eller bremseklosser byttes?

Hvor ofte bremseskiver og bremseklosser bør byttes avhenger av flere faktorer, inkludert kjørestil, kjøreforhold og bilmodell. Generelt sett anbefales det å inspisere bremsene under regelmessig vedlikehold, som oljeskift eller når du bytter til sommer/vinterhjul.

Bremseklossene slites vanligvis raskere enn bremseskivene og bør sjekkes oftere, omtrent hver 20 000 til 50 000 kilometer avhengig av kjøreforholdene. Bremseskivene har en lengre levetid, vanligvis mellom 50 000 og 100 000 kilometer, men dette kan variere.

Det er viktig å være oppmerksom på tegn på slitasje, som skurring, vibrasjoner eller lengre bremselengde, da dette kan indikere behovet for utskifting.