Skip to content

Den nye Volkswagen Transporter: En ny standard for varebiler

Hopp raskt til:

I den kommende generasjonen av Volkswagen Transporter settes det en ny standard for varebiler. Med forbedret design, større lastevolum, økt nyttelast og et bredt utvalg av modeller og drivlinjer, deriblant en elektrisk Transporter, får du mer fleksibilitet, komfort og effektivitet enn noen gang før. Oppdag nye Volkswagen Transporter!

Nye Volkswagen Transporter

Tradisjon parret med moderne teknologi

Nye Transporter har beholdt den tradisjonelle stilen med den karakteristiske korte fronten, noe som gjør at du raskt drar kjensler på den. Med innovative LED-lykter, forbedrede kjøreegenskaper kombinert med moderne sikkerhetsutstyr er du trygg på veien under alle kjøreforhold.

Økt akselavstand gir større lagringsplass i nye Transporter

Den nye Transporteren tilbys i både kort og lang versjon, begge tilgjengelige med høyt tak. Den korte utgaven måler 5.050 millimeter i lengde og 2.032 millimeter i bredde, mens den lange versjonen strekker seg 400 millimeter lenger.

Dette betyr at bilen har økt i størrelse både i bredde og lengde, og har nå lengre akselavstand enn tidligere modeller. Dette gir bedre lastekapasitet. Den korte versjonen av bilen har et varerom på 5,8 kubikkmeter og kan leveres enten med sidehengslede bakdører eller bakluke. Du laster enkelt en europall, takket være de brede skyvedørene eller via bakluken.

Senere vil Transporter også bli tilgjengelig som pickup med dobbelkabin. Volkswagen vil også tilby nye Caravelle i fremtiden. 

Nye VW transporter

Diesel eller elektrisk Transporter og firehjulstrekk

I Norge tilbys Transporter med en 2-liters dieselmotor, der du kan velge mellom 150 eller 170 hestekrefter. Begge leveres med automatgir og 4MOTION firehjulstrekk.
Elektriske e-Transporter får et batteri med en kapasitet på 83 kWt (brutto) hvor du kan velge mellom 218 eller 286 hestekrefter. Ved lansering vil e-transporter være tilgjengelig kun med bakhjulstrekk, men det kommer mulighet for å bestille den med firehjulstrekk på et senere tidspunkt.

Volkswagen transporter

Komfort og fleksibilitet for deg som har veien som arbeidsplass

I Transporter sitter du behagelig og høyt med god sikt over veien. Du får en avslappet kjøretur takket være funksjoner som Digital Cockpit og 13" infotainmentsystem samt en rekke førerassistentsystemer som gir deg økt sikkerhet på veien. 
Førerplassen vil fungere som sted hvor du kan ta pauser eller gjøre kontorarbeid takket være de ergonomiske setene, online-tjenestene fra VW Connect samt de praktiske oppbevaringsløsningene nye Transporter er utstyrt med.

 

Pris og bestilling av Transporter


Volkswagen Transporter vil ha verdenspremier i 2024, og du kan forvente å få bestille den i løpet av 2024. Volkswagen har ikke lansert noe pris enda.

Du kan forvente å se Volkswagen Transporter på norske veier i 2025 😍  Vil du bli holdt oppdatert? Da er det bare å fylle ut skjema her, helt uforpliktende.

 


Kilde & Foto: Volkswagen

Relaterte artikler

EL varebil - Flere fordeler enn ulemper

Elektriske varebiler har kommet for å bli i Norge, og det er gode grunner til at stadig flere bedrifter og eiere av flåter av varebiler...

Skoda Enyaq - Elektrisk SUV med masse plass

Skoda er kjent for sine elegante og robuste biler. Enyaq er tro mot denne tradisjonen. I tillegg til dette er bilen solid bygget og har...

Hvorfor må jeg ha service på elbil?

Selv om elbilen din ikke har en tradisjonell forbrenningsmotor, betyr ikke det at den ikke trenger vedlikehold og service. Det er fortsatt...