Skip to content

Ut på tur, aldri sur med Gladkokken i ID. Buzz Cargo

Hopp raskt til:

Jan Henrik Gladkokken Syversen er en mann som virkelig elsker mat. I løpet av de siste ni årene har han dedikert seg til å spre matglede både gjennom sitt nettsted og ved å delta på forskjellige arrangementer. Mat betyr mye for ham, og han har alltid hatt en interesse for både matlaging og vin. Selv om Gladkokken ikke er utdannet kokk, har han opparbeidet seg verdifull erfaring gjennom årene og elsker virkelig jobben sin. Like mye som Gladkokken elsker jobben sin, trives han på veien med sin ID.Buzz Cargo når han er på farta mellom messer og arrangementer.


Gladkokken ID.Buzz Cargo_AUG_02210_Martin Eriksen_21438594

Norges gladeste kokk

Navnet "Gladkokken" passer Jan Henrik perfekt. Siden han ikke har noen formell utdannelse som kokk, syntes han at "Gladkokken" var et passende navn. I tillegg er han en person som er godt over gjennomsnittet glad, så dette navnet passet perfekt. Faktisk har han endret navnet sitt i folkeregisteret, og nå heter han offisielt "Gladkokken" som mellomnavn. Noe som betyr at han er den eneste personen i Norge med det navnet.

Et vendepunkt i livet

Da Gladkokken meldte seg på Masterchef for rundt ni år siden, ble han inspirert til å virkelig satse på matlaging. Denne opplevelsen var både spennende, lærerik og morsom, og den markerte et vendepunkt i livet hans. Etter konkurransen sa han opp den godt betalte salgsjobben sin for å følge drømmen sin, nemlig å jobbe med mat. En jobb der han er mye på veien, hvor kravene til en bil står sentralt hos Gladkokken.

- Hva er det du ser etter i en bil til din hverdag?

- I min travle hverdag trenger jeg en bil som er praktisk og pålitelig

I Gladkokkens travle hverdag som kokk er det viktig å ha en pålitelig og praktisk bil. Her kommer Volkswagen ID. Buzz Cargo inn i bildet. Denne bilen passer perfekt til hans arbeidshverdag. Med masse plass når han trenger det, en behagelig kjøreopplevelse som minner om en personbil og en imponerende rekkevidde, er dette virkelig den ideelle varebilen for Gladkokken, spesielt når han skal på lengre turer.


Komforten til en personbil bare pakket inn i en varebil
Jan Henrik Gladkokken

Gladkokken ID.Buzz Cargo_AUG_02209_Martin Eriksen_21438591

Den gamle folkevogna i ny drakt

-Hvilken betydning har den originale Volkswagen folkevognbussen for deg?
-Det er jo selve ikonet for biler fra Hippietiden, er vel ingen bilmodell som har vært med på mer moro enn den bilen der.

Den gamle ikoniske Volkswagen folkevognbussen har også en spesiell betydning for Gladkokken. Den representerer for ham bilen fra Hippietiden og den har et unikt design, i tillegg til at den har en sterk historisk verdi.

VW ID.Buzz Cargo_AUG_00800_Vetle Eriksen_18950689

Imponerende kjøreglede

Gladkokken er svært fornøyd med å kjøre ID.Buzz Cargo. Den er utrolig god å kjøre og har alle egenskapene til en personbil. Han er strålende fornøyd med sitt bilvalg, selv om han bestilte bilen uten å ha sett eller prøvekjørt den. Denne elbilen har virkelig innfridd alle hans forventninger.

Les mer om ID.Buzz Cargo her: 

Det er flere ting med ID.Buzz Cargo som får Gladkokken i godt humør. 😀 Han elsker designet, og den inneholder masse spennende ny teknologi. Og til motsetning til sin forgjenger fra 60-tallet, folkevognbussen, nyter Gladkokken rask akselerasjon når han tråkker litt på gasspedalen.

Plass til alt jeg trenger når jeg trenger det

 

Jeg blir så glad av å kjøre ID. Buzz Cargo, og det er jo en kjørende reklameplakat i seg selv
Jan Henrik Gladkokken

 

I løpet av Gladkokkens travle hverdag dekker ID Buzz Cargo flere av hans behov. Hverdagen hans er variert, og for dagene han trenger all plassen, på vei til messer og arrangementer, kommer bilen ekstra godt til nytte. På andre dager der plassbehovet er mindre, er det veldig godt å kjenne på personbilfølelsen. I tillegg fungerer bilen som en reklameplakat som virkelig får folk til å snu seg når de ser den kjøre forbi.

Gladkokken har funnet den perfekte følgesvennen for sin matglade og travle livsstil. Med god plass, en behagelig kjøreopplevelse og et ikonisk design, er denne bilen virkelig en match laget i himmelen for Gladkokken og hans lidenskap for mat.

 

Foto: Martin Eriksen | Autoria

Foto: Vetle Eriksen | Autoria 

Relaterte artikler

Bagasjerom, barnesete, barnevogn og mer om plassen i Skoda Enyaq

Elbiler har større innvendig plass enn tilsvarende fossilbiler og Skoda Enyaq er en plassmester i sitt segment. Den kompakte SUVen har god...

BYD Tang - Elektrisk SUV med firehjulstrekk og pålitelig rekkevidde

BYD Tang 4x4 er en stor 7-seters SUV med høyt utstyrsnivå. En perfekt familiebil. Med en rekkevidde på inntil 400-528 km (WLTP), som har...

Audi RS 6 Avant performance: Kraft, plass og eleganse i skjønn forening

Den nye Audi RS 6 Avant performance er et kraftverk på fire hjul som forener styrke, plass og luksus. Med 631 hestekrefter og et...