Autoria er stolt av å kunne tilby Volkswagens brede utvalg av personbiler og nyttekjøretøy til våre kunder.

Les mer om Volkswagens modellutvalg på våre Volkswagen-sider.

Kampanjer

Hos oss får du alltid gode tilbud på nye Volkswagen i form av Volkswagens landsdekkende kampanjer eller ekstra gode lokale tilbud. Autoria har også gode tilbud på finansiering av din neste Volkswagen enten du ønsker å lease eller låne. Gjennom våre samarbeidspartnere Volkswagen Finans og DNB kan vi finne den finansieringsformen som passer for deg.

Servicemarked

Autorias autoriserte merkeverksteder får du et komplett servicetilbud til din bil, som omfatter alt fra eu-kontroll, ruteskift og dekkhotell.

Verksted

Autorias merkeverksted for Volkswagen finner du i Tømteveien 10 på Kolbotn. Her finner du engasjerte medarbeidere som kan Volkswagen og som jobber for at din Volkswagen skal holde seg i like god teknisk stand som den dagen den forlot fabrikken. Jevnlig service og vedlikehold er viktig for at din Volkswagen skal være sikker å kjøre og holde seg best mulig i verdi.

Bestill time

Vårt Skodaverksted i Nygårdsveien 67 på Ski er også sertifisert merkeverksted for Volkswagen personbil.

Volkswagen veihjelp

For veihjelp i Norge, ring: 04444
For veihjelp utenlands, ring: +47 044 44 000

Deler og tilbehør

Hos Autoria finner du alt du trenger av originaldeler og tilbehør til din Volkswagen. Bare ved bruk av originaldeler forblir din Volkswagen 100% Volkswagen. La deg også inspirere av det store utvalget av Volkswagen Originaltilbehør og Lifestyleprodukter vi har å tilby. Velg blant smarte transportløsninger, infotainmentutstyr og innvendig utstyr. Vi samarbeider også med ledende leverandører av dekk og kan gi deg råd om hvilke dekk som passer til din Volkswagen.

Kontakt oss

24 03 53 00

Skadesenter

Autorias bilskadesenter finner du hos vår Volkswagenavdeling i Tømteveien 10 på Kolbotn. Her bruker vi riktig utstyr som er godkjent av fabrikkene sammen med originale deler og godkjente kjemikalieprodukter. Med sertifiserte opprettere som besitter høy kompetanse sørger vi for det som er aller viktigst etter en bilskade; at bilen blir like sikker etter en utført reparasjon som før skaden inntraff. Dersom uhellet er ute, hjelper våre skadeeksperter deg gjennom hele prosessen med forsikringsselskapet ditt.

Autorias bilskadesenter treffer du på telefon: 24 03 53 00

Autoria, det beste fra Follo
Personlig service og kunnskap

Kontakt oss

Autoria Kolbotn AS

Telefon: 24035300

Tømteveien 10
1410 Kolbotn

Åpningstider:

Salgsavdeling

Man-fre: 08.00-17.00
Tors: 08.00-19.00
Lør: 10.00-14.00

Delelager

Man-fre: 07.30-16.00

Verksted

Man-fre: 07.00-16.00

Navn

Mobil

E-post

Chat