Skip to content

Billån

Alt på ett sted. Vi tilbyr billån fra flere tilbydere og hjelper deg med å finne din nye bil. Finansierer du bilkjøpet ditt med et billån gir det deg fleksibilitet til å selge bilen når du selv ønsker. Vi hjelper deg med å finne bilen for deg og ditt behov. Når bilvalget er tatt hjelper vi deg med billån. Enklere blir det ikke.

Hopp raskt til:

Søknad om billån

Søker du finansiering via oss får du raskt svar på din søknad om billån.

  • Gjør hele kjøpet på ett sted
  • Lån penger til en ny eller brukt bil
  • Du kan låne hele kjøpesummen
  • Du velger selv nedbetalingstid, inntil 10 år
  • Konkurransedyktig rente

    *Lånetilbudet du får er helt uforpliktende

Vi hjelper deg med billån

 

Billån

Hvor fort bør man betale ned et billån?

En huskeregel er at billånet bør nedbetales i takt med verdifallet på bilen. Siden biler kan falle ganske raskt i verdi, anbefaler vi at du legger opp til en rask nedbetalingsplan. Vi kan via våre tilbyder tilby deg inntil 10 års nedbetalingstid på billån, samtidig så anbefaler vi at lånet tilbakebetales i løpet av 5 til 7 år. Er du bekymret for verditapet ved å eie bil? Da kan det være at leasing passer for deg.

Les mer om leasing av bil her: 

Hvor mye kan jeg låne?

Lurer du på hvor mye du kan låne og hvilke krav som må oppfylles for å få et billån godkjent? 

Når du søker om et billån, er det ikke nødvendig å ha egenkapital. Det betyr at du ikke trenger å ha spart opp en viss prosentandel av kjøpesummen på forhånd, slik du må for boliglån, for eksempel.

Nye regler fra 1. juli 2023, da vil også billån bli regulert i den såkalte utlånsforskriften. Dette er for å sikre at vi nordmenn har et gjeldsnivå det skal være mulig å leve med.

Billån blir dermed medregnet i den totale gjeldsbelastningen din. PS! Utlånsforskriften tillater ikke samlet gjeld på mer enn fem ganger årsinntekten.


Billån

Fordeler med billån 

En fordel med billån er at du slipper å bruke opp ledig pant du måtte ha i din bolig, noe som da kan brukes til å finansiere andre formål.

Billån har gjerne noe høyere rente enn boliglån, likevel kan et billån bli overkommelig hvis du allerede har litt egenkapital. Hvis du i tillegg stiller bilen som sikkerhet for lånet, vil billånet mest sannsynlig være nedbetalt når bilen selges.

Fordeler

  • Du kan velge nedbetalingstid som passer for deg
  • Du kan velge lånetilbyder selv
  • Du står fritt til å selge bilen når du selv ønsker

Bør jeg finansiere bilen med billån?  

Det handler om din egen betalingsevne og hva som føles rett for din livssituasjon. Noen velger å innbake billånet i boliglånet, og for andre vil et billån være den beste løsningen. Selv om renten er høyere gjerne på billånet enn på et boliglån, er det ikke slik at det blir rimeligere for deg å bake et bilkjøp inn i et boliglån som strekker seg over x antall år.

Ofte stilte spørsmål om billån

Ja, det kan du. 

Vi tilbyr inntil 10 år nedbetalingstid via våre tilbydere. 

Ja! Du kan låne til nåde ny og brukt bil.

Vi anbefaler at lånet tilbakebetales i løpet av 5 til 7 år, i takt med verdifallet på bilen. 

Vi hjelper deg med spørsmål om billån

Leasing

Vi tilbyr leasing fra flere tilbydere.

Innbytte

Vi tar gjerne din gamle bil i innbytte.

Firmabil

Finn din nye firmabil blant våre 12 bilmerker.