Skip to content

Opel

Autoria er merkeforhandler av Opel. Du finner et utvalg av nye og brukte Opel modeller hos Autoria Askim og Ski. De tilbyr også alt av verkstedtjenester til din Opel.Hopp raskt til:

Opel modeller

Opel er anerkjent for sin evne til å kombinere pålitelighet, komfort og teknologi i bilene sine. Opel har vært kjent for å tilby et bredt spekter av modeller, fra små bybiler som Corsa til større familiebiler som Insignia. Opel har også hatt suksess med å lansere kompakte SUV-er som Mokka.

Opel Mokka-e

Opel Mokka-e

Opel Mokka-e kombinerer et moderne og stilfullt design med en imponerende elektrisk drivlinje. Den er utstyrt med en batteripakke som gir god rekkevidde og en effektiv elektrisk motor. Den elektriske drivlinjen gir rask akselerasjon og en smidig kjøreopplevelse. I Mokka-e finner du et moderne og intuitivt interiør, med avanserte teknologifunksjoner. Den tilbyr også et utvalg av kjøremodus som lar deg tilpasse kjøreopplevelsen etter dine preferanser og kjøreforholdene. 

Mokka-e har også flere avanserte sikkerhetsfunksjoner og førerassistentsystemer som bidrar til å forbedre sikkerheten under kjøringen.

Se kampanje på Opel Mokka-e her.

Opel Corsa-e

Opel Corsa-e

Opel Corsa-e er en elektrisk versjon av den populære Opel Corsa-modellen. Opel Corsa-e er et spennende alternativ for deg som ønsker å kjøre elektrisk uten å gå på kompromiss med stil, ytelse eller praktiske egenskaper. Corsa-e er utstyrt med en batteripakke som gir god rekkevidde og en kraftig elektrisk motor. Dette gir deg rask akselerasjon og en jevn og stillegående kjøreopplevelse.Den tilbyr et brukervennlig infotainmentsystem og tilkoblingsmuligheter som gjør det enkelt å integrere smarttelefonen sin og få tilgang til ulike apper og tjenester.

Se kampanje på Opel Corsa-e her.

Opel Combo-e kampanje

Opel Combo-e

Opel Combo-e er en elektrisk varebil som kombinerer allsidighet, lastekapasitet og miljøvennlighet. Den er designet for å møte behovene til bedrifter som ønsker en pålitelig og effektiv løsning for varetransport. Combo-e har et imponerende lastevolum og fleksible konfigurasjonsmuligheter, slik at man kan tilpasse den til ulike lastekrav. Den elektriske drivlinjen gir rask akselerasjon og bidrar til å redusere utslippene i bymiljøer, samtidig som den opprettholder Opels fokus på kvalitet og pålitelighet.

Se kampanjen på Opel Combo-e her.

Opel Vivaro-e

Opel Vivaro-e

Opel Vivaro-e er en elektrisk varebil som er utviklet med tanke på både effektivitet og komfort. Den tilbyr en betydelig elektrisk rekkevidde, noe som gjør den egnet for lengre turer og arbeidsdager. Vivaro-e har et romslig lasterom og forskjellige versjoner for å møte ulike bedrifters behov. Den har også avanserte teknologifunksjoner og førerassistentsystemer som bidrar til økt sikkerhet og en mer komfortabel kjøreopplevelse.

Se kampanje på Opel Vivaro-e her.

Vi hjelper deg. Kontakt oss om ny Opel her.

 

Opel Vivaro-e

Opel verksted

Et sertifisert Opel verksted har egne Opel-teknikere som er eksperter på Opel. Så du kan være trygg på at din Opel er i de beste hender hos Autoria. Kun bruk av Opel originaldeler garanterer at du har samme høye komfort og sikkerhet etter at du har gjennomført reparasjoner eller service på din Opel.

Fordeler med å benytte et sertifisert Opel verksted:

  • Skreddersydd service til din Opel
  • All verkstedhistorikk blir lagret hos ditt Opel verksted


Skal du ha service, EU-kontroll, registerreim-bytte eller
annen reparasjon til din Opel?

Da bestiller du enkelt verkstedtime til din Opel her.

Bilmagasin

Les artikler om bil og bilhold her.

Bilmerker

Se flere bilmerker her.

Opel Kampanjer

Se kampanjer på nye biler her.