Skip to content

Mitsubishi

Autoria er merkeforhandler for Mitsubishi. Du finner et utvalg av nye og brukte Mitsubishi modeller hos Autoria Mysen. De tilbyr også alt av verkstedtjenester til din Mitsubishi.

Hopp raskt til:

Mitsubishi modeller

Mitsubishi er en japansk bilprodusent med en stolt historie og et sterkt omdømme i bilindustrien. Mitsubishi er kjent for å tilby et bredt spekter av biler, fra pålitelige familiebiler til robuste SUV-er. 

Mitsubishi

Mitsubishi Eclipse Cross PHEV | Ladbar hybrid

Mitsubishi Eclipse Cross PHEV er en ladbare hybrid-SUV som kombinerer allsidighet, effektivitet og moderne design. Denne modellen er en del av Mitsubishis elektrifiseringsstrategi og er designet for å gi en miljøvennlig kjøreopplevelse uten å gå på kompromiss med prestasjoner. Eclipse Cross PHEV har en imponerende elektrisk rekkevidde og kan også drives med bensin. Dette betyr at den kan kjøre utelukkende på elektrisitet for korte turer, samtidig som den har bensindrevet motor som trår til når ekstra kraft er nødvendig eller for å lade batteriet mens man er på farten.

SUV-en har et moderne og elegant utvendig design med skarpe linjer og et dynamisk uttrykk. Den har også et komfortabelt og funksjonelt interiør med avansert teknologi og plass til både passasjerer og last. Mitsubishi Eclipse Cross PHEV leverer god ytelse og en smidig kjøreopplevelse takket være kombinasjonen av elektrisk og bensindrevet kraft. Den tilbyr også avanserte sikkerhetsfunksjoner og førerassistentsystemer for å øke kjøresikkerheten.

Se kampanje på Mitsubishi Eclipse Cross PHEV her.

Mitsubishi ASX Phev kampanje

Mitsubishi ASX PHEV | Ladbar hybrid

Mitsubishi ASX PHEV leverer solid ytelse og en jevn kjøreopplevelse takket være kombinasjonen av elektrisk og bensinmotorkraft. Den tilbyr også avanserte sikkerhetsfunksjoner og førerassistentsystemer for å forbedre kjøresikkerheten. SUV-en har en moderne og stilig design både innvendig og utvendig. Den har også et romslig interiør med komfortable seter og avanserte teknologifunksjoner for en behagelig kjøreopplevelse.

Se kampanje på Mitsubishi ASX PHEV her.

Vi hjelper deg. Kontakt oss om ny Mitsubishi her.

 

Mitsubishi service

Mitsubishi verksted

Et sertifisert Mitsubishi verksted har egne Mitsubishi-teknikere som er eksperter på Mitsubishi. Så du kan være trygg på at din Mitsubishi er i de beste hender hos Autoria. Kun bruk av Mitsubishi originaldeler garanterer at du har samme høye komfort og sikkerhet etter at du har gjennomført reparasjoner eller service på din Mitsubishi.

Fordeler med å benytte et sertifisert Mitsubishi verksted

  • Skreddersydd service til din Mitsubishi
  • All verkstedhistorikk blir lagret hos ditt Mitsubishi verksted

 

Skal du ha service, EU-kontroll, registerreim-bytte eller annen reparasjon til din Mitsubishi?

Da bestiller du enkelt verkstedtime til din Mitsubishi her.

Bilmagasin

Les artikler om bil og bilhold her.

Bilmerker

Se flere bilmerker her.

Mitsubishi kampanjer

Se kampanjer på nye biler her.