Skip to content

Isuzu

Autoria er merkeforhandler for Isuzu. Du finner et utvalg av nye og brukte Isuzu modeller hos Autoria Askim. Vi tilbyr også alt av verkstedtjenester til din Isuzu hos Autoria Askim.

Hopp raskt til:

Isuzu modeller

Isuzu er et japansk bilmerke med en lang og stolt historie innen bilproduksjon. Selskapet ble grunnlagt i 1916 og har et sterkt rykte for å lage pålitelige og robuste kjøretøyer, spesielt innenfor nyttekjøretøysegmentet.

Isuzu DMAX

Isuzu D-Max | Årets Pick-up 2023

Isuzu D-Max er den perfekte følgesvennen for de som trenger en pålitelig og robust pickup-truck som kan takle både arbeidsoppgaver og eventyr i naturen. Med sin holdbarhet, evne til å takle tøft terreng og allsidighet, fortsetter D-Max å være en favoritt blant pickup-entusiaster og profesjonelle som krever pålitelighet og ytelse. Isuzu D-Max har et tøft og maskulint utseende som passer perfekt til en pickup-truck. Den har et romslig lasteområde som gjør det enkelt for deg å transportere utstyr og last, enten det er på jobb eller for fritidsaktiviteter. Pickup-trucken er utstyrt med kraftige motorer som gir god ytelse og akselerasjon. Den har også et avansert firehjulstrekkssystem for å takle utfordrende terreng og sikre optimal trekkraft på ulike underlag. Med en tilhengervekt på 3.500 kg er dette den perfekte pick-up.


Se kampanje på Isuzu D-Max her.

Vi hjelper deg. Kontakt oss om ny Isuzu her.

 

Isuzu

Isuzu verksted

Et sertifisert Isuzu verksted har egne Isuzu-teknikere som er eksperter på Isuzu. Så du kan være trygg på at din Isuzu er i de beste hender hos Autoria. Kun bruk av Isuzu originaldeler garanterer at du har samme høye komfort og sikkerhet etter at du har gjennomført reparasjoner eller service på din Isuzu.

Fordeler med å benytte et sertifisert Isuzu verksted:

  • Skreddersydd service til din Isuzu
  • All verkstedhistorikk blir lagret hos ditt Isuzu verksted

 

Skal du ha service, EU-kontroll, registerreim-bytte eller annen reparasjon til din Isuzu?

Da bestiller du enkelt verkstedtime til din Isuzu her.

Bilmagasin

Les artikler om bil og bilhold her.

Bilmerker

Se flere bilmerker her.

Isuzu kampanjer

Se kampanjer på nye biler her.