Skip to content

Fiat

Autoria er merkeforhandler av Fiat. Du finner et utvalg av nye og brukte Fiat modeller hos Autoria Ski. Vi tilbyr også alt av verkstedtjenester til din Fiat hos Autoria Ski. 

Hopp raskt til:

Fiat modeller

Fiat, et italiensk bilmerke med en rik historie som strekker seg over flere tiår. Fiat tilbyr et imponerende utvalg av bilmodeller som kombinerer stil, komfort og kjøreglede. Fra kompakte bybiler til familievennlige flerbruksbiler, har Fiat noe for enhver smak og behov.

Fiat 500 kampanje

Fiat 500e

En av de mest populære modellene fra Fiat er Fiat 500e, en ikonisk bybil som har blitt en favoritt blant urbane pendlere. Fiat 500e er en 100% elektrisk versjon av den ikoniske Fiat 500, og leverer en bærekraftig kjøreopplevelse uten utslipp. Den har en imponerende rekkevidde og avanserte teknologifunksjoner.

Les mer om Fiat 500e her.

Se kampanje på Fiat 500e her.

Fiat 600e

Fiat 600e

Fiat lanserer en ny elektrisk modell, Fiat 600e, med en rekkevidde på over 400 km etter WLTP-standarden, denne elbilen passer til deg som kjører i byen, og samtidig vil ha friheten med god rekkevidde på de lengre turene. Fiat 600e er forventet tilgjengelig i Norge i starten av 2024. 

Les mer om Fiat 600e her.

Fiat varebil

Fiat varebilmodeller

Fiat har et sterkt fokus på elektrifisering, og tilbyr nå flere elektriske varebilmodeller, blant annet Fiat E-Doblò og Fiat E-Scudo.

Se kampanje på Fiat E-Doblò her.

Se kampanje på Fiat E-Scudo her.

Uansett hvilken Fiat-modell du velger, kan du forvente kvalitet, pålitelighet og italiensk stil. Fiat fortsetter å levere innovative bilmodeller som oppfyller moderne krav til effektivitet, sikkerhet og design. 

Vi hjelper deg. Kontakt oss om ny Fiat her.

 

Fiat 500e

Fiat verksted

Et sertifisert Fiat verksted har egne Fiat-teknikere som er eksperter på Fiat. Så du kan være trygg på at din Fiat er i de beste hender hos Autoria. Kun bruk av Fiat original-deler garanterer at du har samme høye komfort og sikkerhet etter at du har gjennomført reparasjoner eller service på din Fiat.

Fordeler med å benytte et sertifisert Fiat verksted

  • Skreddersydd service til din Fiat
  • All verkstedhistorikk blir lagret hos ditt Fiat verksted

 

Skal du ha service, EU-kontroll, registerreim-bytte eller annen reparasjon til din Fiat?

Da bestiller du enkelt verkstedtime til din Fiat her.

Bilmagasin

Les artikler om Fiat her.

Bilmerker

Se flere bilmerker her.

Fiat kampanjer

Se kampanjer på nye biler her.