Skip to content

Jeep Gladiator - en allsidig pickup

Hopp raskt til:

Jeep Gladiator er rett og slett den kuleste pick-upen du kan finne i Norge. Den skiller seg ut med smarte detaljer som avtagbare paneler, et interiør med dreneringsplugger og til og med en portabel Alpine-høyttaler under baksetet. Ikke bare er den full av smarte funksjoner, men den har også status som en ( 4x4 ) firehjulsdrevet legende.


Jeep Gladiator

Jeep Gladiator pickup

Jeep Gladiator pickup er en ekte allrounder som gir deg maksimal allsidighet og komfort. Enten du trenger en tøff arbeidsbil eller en eventyrkamerat for helgeturer, er Gladiatoren klar for oppgaven.

 


Dette er den kuleste pickupen på det norske markedet. Det er hevet over tvil, mener vi. Hvilke andre pickuper kan stille med paneler som kan tas av, interiør med dreneringsplugger og portabel Alpine-høyttaler under baksetet? Dessuten er den et 4x4-ikon av rang.

- VI MENN BIL

👇

Se Jeep Gladiator pris og kampanje her: 

Jeep Gladiator pickup

Maksimal allsidighet

Med sitt doble førerhus og et romslig lasteplan av stål, gir Jeep Gladiator deg friheten til å frakte det du trenger. Lasteplanets praktiske Trail Rail-system har skinner og flyttbare festepunkter for sikker lastesikring. Uansett hva du transporterer, kan du velge mellom tre måter å dekke lasten på: rullbart trekk, tredelt stofftrekk eller tredelt lokk.

 

Gladiator interiør

Jeep Gladiator er ikke bare tøff på utsiden; den er også komfortabel inni. Interiøret i Gladiator kombinerer komfort med den ikoniske Jeep-stilen. Skinnseter og kontrastsømmer på Monaco-dashbordet gir deg en luksuriøs følelse. Oppvarmede forseter og ratt gir ekstra komfort, mens det automatiske klimaanlegget med to soner gjør det enkelt å tilpasse temperaturen.

Jeep Gladiator interiør

Jeep Gladiator lastekapasitet

Med et lasteplan som måler 1531 mm x 1442 mm og en lastekapasitet på 613 kg, har Jeep Gladiator all den plassen du trenger for å frakte lasten din. Med tilbehør som skuffesystem, sykkelstativ, kajakkstativ, surfebrettstativ og skistativ fra Mopar®, kan du tilpasse Gladiator for å passe ulike transportbehov.

 

Jeep Gladiator

Integrert terrengkamera 

Gladiator leveres med topp moderne teknologi som forbedrer kjøreopplevelsen. Med integrert terrengkamera, digitalt instrumentpanel og nøkkelfri adgang og kjøring, har du alt du trenger rett foran deg. Du kan også koble til mobiltelefonen din for enkel tilgang til viktige funksjoner mens du kjører, uten distraksjoner.

Jeep Gladiator er drevet av en kraftig 3,0 liters V6 Multijet dieselmotor med 264 hk og et imponerende dreiemoment på 600 Nm. Kombinert med den velkjente Jeep-firehjulsdriften og en åttetrinns automatisk girkasse, gir Gladiator deg klasseledende ytelse uansett hvor du kjører.

 

Jeep Gladiator test

 

Sikkerhet i Fokus

Med over 65 aktive og passive sikkerhetssystemer, inkludert blindsonevarsling, adaptiv fartsholder, kollisjonsvarsling+ og automatisk fjernlys, er du beskyttet i alle situasjoner. Frontkameraet gir deg klar sikt på veien foran, og det selvrensende systemet sørger for at ingenting hindrer deg, både i hverdagen og i terrenget.

 

Jeep Gladiator test 

VI MENN BIL har testet Jeep Gladiator og de mener at når det kommer til terrengkjøring, er Gladiator i en klasse for seg selv. Den har en rekke funksjoner som gjør den i stand til å takle utfordrende forhold med letthet. Med rammekonstruksjoner, stive aksler, låsbar differensial på bakakslingen, og en imponerende bakkeklaring på 25 centimeter, kan Gladiator trives der asfalten slutter.

Jeep Gladiator test i gjørme og regnvær

Selv i gjørme og regnvær, er Gladiator i sitt rette element. Den kan vade i over 70 centimeters dybde med letthet. Når det går bratt oppover med glatte røtter og grove steiner, gir Gladiator elektronisk støtte som du kan stole på. Jeepen har til og med en Selec-Speed-funksjon, som fungerer som cruisekontroll for terrengkjøring. Du velger bare hastigheten, og bilen tar seg av resten.

Dekkenes betydning blir tydelig når du sammenligner Gladiator med vanlige vinterdekk med en versjon skodd med grove all-terrain-dekk. Gladiator med de robuste dekkene klarer seg mye bedre på tøft terreng.

Kort sagt, Jeep Gladiator er en tøff og stilfull offroad-kjempe med en rekke smarte funksjoner som gjør den til et unikt valg i pick-up-markedet.


Foto: Martin Eriksen | Autoria 

Kilder: Jeep | VI MENN 

 

Relaterte artikler

Audi Q4 e-tron

Romslig familiebil. Elektrisk og miljøvennlig. Velger du Audi Q4 e-tron kan du forvente alt dette. Elbilen har smarte løsninger for lading...

Hvorfor må jeg ha service på elbil?

Selv om elbilen din ikke har en tradisjonell forbrenningsmotor, betyr ikke det at den ikke trenger vedlikehold og service. Det er fortsatt...

Jeep Avenger - Kompakt el-SUV med god rekkevidde og råe egenskaper

JEEPs første helelektriske bil, Avenger, er skapt for Norge. Solide kjøreegenskaper på vei og i terreng, høy bakkeklaring og gunstig...