Skip to content

BYD Atto3 - Prisgunstig og kompakt SUV med god rekkevidde

Hopp raskt til:

BYD Atto3 er en moderne el-SUV, kompakt, effektiv og prisgunstig. Her får du god plass og en rekkevidde på 420km WLTP. Atto3 er bygget på BYDs nye plattform, e-Platform 3.0, som er spesielt utviklet for høy-ytelses elbiler. Les mer om rekkevidde, lading, plass og interiør!


byd atto3

BYD Atto3 rekkevidde

Med BYD Atto3 får du en rekkevidde på 420 - 565 km (WLTP kombinert/urban). Med den kompakte formen er den som skapt for deg som kjører mest i by og tettbygde strøk, men rekkevidden er mer enn god nok for lengre turer og landeveiskjøring. Kjøremønster, temperaturer og størrelse på hjul spiller inn på den oppgitte rekkevidden. Du har hele 4 kjøremodus å velge blant, skal du nå lengst er det anbefalt å kjøre i eco-modus. 

BYD Atto3s rekkevidde ble tidligere i år testet av NAF i deres vintertest og klarte 311 km, og i sommertesten 364 km. Ifølge NAF bøy testruten på alt fra rolig bykjøring til krevende fjellstigninger, med temperaturer mellom 0 og 19 minusgrader på vintertesten og temperaturer mellom 15 og 20 varmegrader på sommertesten.

Verdt å nevne er at rekkeviddetesten til NAF gjennomføres uten forvarming av kupé eller batteri – noe som begrenser rekkevidden mer enn en forvarmet bil.

byd atto3

Varmepumpe er standardutstyr

I BYD Atto3 får du et effektivt varmepumpe som standard. Varmepumpesystemet er spesielt utviklet for å utnytte energi fra omgivelsene, drivlinjen, kupeen og til og med batteriene. Dette bidrar til å øke effektiviteten både ved oppvarming og kjøling. Derfor kan du nyte en behagelig temperatur i kupeen uavhengig av om det er varme sommerdager eller kalde vintermorgener, uten at det går nevneverdig utover bilens rekkevidde.

Se pris og kampanje på BYD Atto3 her.

byd atto3

Batteri og lading

BYD Atto3 er utstyrt med BYDs egenutviklede Blade-batteri, som er ansett som en av de tryggeste batteriteknologiene på markedet. Batteriet har mange fordeler, inkludert sin evne til å motstå høye temperaturer med minimal varmeutvikling. Videre har Blade-batteriet en lang levetid, som gir deg pålitelighet som bileier. 

BYD Atto3 har en batterikapasitet på 60 kWh og tar i mot opptil 11 kW når du skal lade hjemme, samt 80kW når du skal lade på lynladere. 

I NAFs sommer-ladetest i 2023 ladet de BYD Atto3 fra 10-80% på 41 minutter og på vinter-ladetesten i 2023 ladet de BYD Atto3 fra 10-80% på 30 minutter. Her kommer du langt på en kjapp ladeøkt. 

BYD Atto3 interiør

Interiøret i BYD Atto3 er sporty og moderne. Setene er dekket av vegansk skinn og førersetet kan justeres i seks forskjellige retninger, mens passasjersetet kan justeres i fire. Det store panoramavinduet gir mye naturlig lys inn i kupeen og LED-belysningen som kan justeres i ulike fargetoner gir deg behagelig belysning når det blir mørkt. 

Du kan lade mobilen trådløst og betjene flere av bilens funksjoner via rattet. Den store infotainment skjermen kan snus alt etter hva som passer best for deg, dette styrer du fra rattet. I tillegg har du flere smarte oppbevaringsrom og to USB-ladere både foran og bak.  
Her vil både du og dine passasjerer trives godt.

byd atto3

Bagasjerom og plass i BYD Atto3

Bagasjerommet på BYD Atto3 rommer hele 440 liter med dobbelt gulv hvor du har et romslig rom under det vanlige bagasjerommet, praktisk for lagring av ladekabler og mindre artikler. Barnevogn får du også fint med deg. Se bildene for hva du får plass til i bagasjerommet. Ønsker du å få med mer bagasje kan du montere skiboks, BYD Atto3 er godkjent for 50 kg taklast. 

Atto3 har god plass til beina for passasjerene i baksetet, takhøyden er god og baksetet har bra lengde. Her sitter voksne behagelig. Hvis du har små barn som trenger barnesete, er det Isofix-fester på to plasser i baksetet og foran i passasjersetet. 

Byd Atto3 bagasjerom

Sikkerhetssystemer i BYD Atto3

I BYD Atto3 finner du sikkerhetssystemer som Adaptive Cruise Control, filvarsling, elektronisk stabilitetskontroll, blindsonevarsling og automatisk nødbrems. I tillegg får du 360 graders kamera og parkeringssensorer foran og bak. Blant bilens nevnte kjøremodus finner du en snow-funksjon, denne er anbefalt for glatte veier på vinteren. Her skjerpes alle systemer for bedre grep på veien. 

byd atto3

Velg mellom to modellvarianter

BYD Atto3 Comfort er den rimeligste varianten, men fortsatt godt utstyrt. Her får du en utstyrspakke som inkluderer blant annet 12,8 tommer skjerm, ambientelys, panoramasoltak og 6-veis justerbart førersete og 4-veis justerbart passasjersete. Velger du BYD Atto3 Design får du tilsvarende utstyrspakke som BYD Atto3 Comfort, i tillegg elektrisk bakluke, 15,6 tommer skjerm, flerfarget ambientelys, stoffmatter, samt gummimatter.

Foto: Vetle Eriksen | Autoria
Foto: BYD 

Kilde: BYD

Relaterte artikler

BYD Han - Elektrisk sedan med firehjulstrekk og lang rekkevidde

BYD Han 4x4 er både sporty og luksuriøs samtidig som du får en rekkevidde på inntil 521-622 km (WLTP). Bli inspirert av kvalitetsfølelsen...

BYD Dolphin - Smart hatchback med solid rekkevidde

BYD Dolphin er bygget på den splitter nye BYD e-Platform 3.0, eksklusivt utviklet for helelektriske biler. Plattformen utnytter intelligens...

BYD SEAL - Sporty el sedan med lang rekkevidde

BYD SEAL er bygget på den helt nye BYD e-Plattform 3.0, designet eksklusivt for elektriske kjøretøy. Plattformen utnytter intelligens og...