Skip to content

Fiat 500e – Den perfekte bybil med italiensk sjarm!

Hopp raskt til:

Leter du etter den smarteste og kuleste elbilen for livet i byen? Da er Fiat 500e det ideelle valget! Denne italienske sjarmøren har alt du forventer av en elektrisk småbil – godt utstyrt, gode kjøreegenskaper og en imponerende rekkevidde på opptil 320 km etter WLTP-standarden. 


Fiat 500

Fiat 500e kommer i tre varianter

Fiat 500e tilbyr tre spennende varianter som passer til din personlige stil og preferanser. Du kan velge mellom den ordinære todørs bilen (Hatchback), den praktiske kabrioleten med et kanvas-tak som kan trekkes helt ned til overkanten av bagasjeromsluken, eller 3+1-modellen, som er en todørs bil med en ekstra halvdør på den ene siden for enkel tilgang til baksetet.


Fiat 500e kombinerer moderne og kompakt design med italiensk eleganse som gir deg en kjøreopplevelse du vil elske.

Fiat 500e (RED) – Bidra til en bedre verden

Med Fiat 500e (RED) blir kjøringen enda mer meningsfull. Gjennom et unikt samarbeid med (RED) bidrar Fiat til å bekjempe globale helsekriser som AIDS og covid-19. For hver solgte (RED)-bil doneres en sum til The Global Fund, som gir støtte til viktige omsorgstjenester og forebyggende tiltak der det trengs mest.

Med Fiat 500e (RED) blir du en del av denne viktige innsatsen for å gjøre verden til et bedre sted. 🙏

👋
Se kampanje og pris på Fiat 500e RED her

 

Fiat 500e

Rekkevidde og lynrask lading på Fiat 500e

Med to forskjellige batteristørrelser kan du velge den rekkevidden som passer dine behov best. Enten du foretrekker opptil 190 km eller modellen med 320 km rekkevidden (WLTP), har Fiat 500e deg dekket. Fiat 500e har en rekkvidde opptil 320 km WLTP 

Fiat 500e støtter 85 kW hurtiglading, og du kan lade batteriet på Fiat 500e til 80 % på kun 35 minutter.

Fiat 500e rekkevidde

 

Italiensk eleganse i interiøret på Fiat 500e

Interiøret i Fiat 500e kombinerer stil og komfort på en elegant måte. Setene er trukket i et mykt materiale dekorert med det ikoniske Fiat-monogrammet, som gir en touch av luksus. Det innovative Cinerama-infotainmentsystemet med en krystallklar 10,25-tommers skjerm gir deg en førsteklasses opplevelse.

Koble til din smarttelefon med trådløs Apple CarPlay og få tilgang til alle funksjonene mens du holder fokus på veien. Og med stemmestyring som svarer på naturlig tale, blir kjøreopplevelsen enda mer intuitiv og praktisk.

Fiat 500e interiør

Sikkerhet og lydopplevelse i særklasse

Fiat 500e setter sikkerheten i førersetet med systemer for assistert kjøring på nivå 2, noe som gjør bykjøring enda tryggere. For enestående lydopplevelse kan du oppgradere til det førsteklasses VR-lydanlegget fra JBL, utviklet i samarbeid med den berømte tenoren Andrea Bocelli. 


Med fire virtuelle arenaer kan du nyte musikk og podkaster med unike akustiske karakteristikker, og to diskanthøyttalere, to mellomtonehøyttalere, to fulltonehøyttalere, basshøyttaler og forsterker sørger for en imponerende lydopplevelse i bilen.

Fiat 500e

Infotainment i Fiat 500e:

 • Cinerama-infotainmentsystem med en 10,25-tommers krystallklar skjerm.
 • Ultrarask Bluetooth som kobler til alle smarttelefoner i bilen innen fem sekunder fra døren åpnes.
 • Smarttelefon-lignende grensesnitt som kan tilpasses med ulike skjermoppsett.
 • Stemmestyring med naturlig tale. Aktiveres ved å si "Hey Fiat".

 • Trådløse oppdateringer som holder infotainmentsystemet og nettbaserte tjenester oppdatert.
 • Tilgjengelig integrert navigasjonsfunksjon (ekstrautstyr).
 • Tilgjengelig JBL-lydanlegg designet i samarbeid med Andrea Bocelli (ekstrautstyr) for førsteklasses lydopplevelse.

 

Apple CarPlay i Fiat 500e:

 • Trådløs Apple CarPlay gir deg enkel tilkobling til din iPhone via den 10,25-tommers Uconnect™-skjermen.
 • Betjen Apple CarPlay trådløst med stemmestyringsfunksjonen Siri eller berøringsskjermen.
 • Mulighet for veibeskrivelser, telefonsamtaler, meldinger og Apple Music, lydbøker eller podkaster mens du holder fokus på veien.
 • En trygg og smart måte å bruke iPhone-funksjonaliteten mens du kjører.

 

Med dette avanserte infotainmentsystemet og den trådløse Apple CarPlay-funksjonaliteten, kan du enkelt holde deg oppdatert, underholdt og tilkoblet mens du nyter kjøreturen i din Fiat 500e.

Med Fiat 500e får du ikke bare en perfekt bybil – du får en elbil med italiensk sjarm, avansert teknologi, trygg kjøring og muligheten til å gjøre en positiv forskjell. 🚗😍

 

 

Foto: Martin Eriksen | Autoria

Foto: Vetle Eriksen | Autoria 

Kilde: Fiat 

Relaterte artikler

Fiat 600e - Alt du må vite om elbilen fra Fiat

Fiat 600e, med en rekkevidde på over 400 km etter WLTP-standarden, denne elbilen passer til deg som kjører i byen, og samtidig vil ha...

Ut på tur, aldri sur med Gladkokken i ID. Buzz Cargo

Jan Henrik Gladkokken Syversen er en mann som virkelig elsker mat. I løpet av de siste ni årene har han dedikert seg til å spre matglede...

Denne kan ryke! Derfor må du bytte registerreim i tide

En registerreim er en viktig del av bilens motor, og oppgaven til reima er å forbinde to aksler i motoren slik at rotasjonen skjer i riktig...